Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

Giudice
19-04-2018 07:50
Donrema, leuk weer eens iets van je te lezen.

TaylorSwift
17-04-2018 00:48
zin in ket

Member avatar
Esromeron
13-04-2018 17:09
All your base are belong to us. Hahaha.

BlackNL
08-03-2018 22:45
CHAOS Shock #Hijack #Eindbazen

Member avatar
Arjinski
08-03-2018 10:43
@CollyStrimOfficia
l #volgen #op #twitter

Member avatar
KoningColin
07-03-2018 01:19
jhk

Ledenenquête

Bevalt v5 een beetje?

Ja
Ja
53% [41 stemmen]

Nee
Nee
47% [36 stemmen]

Stemmen: 77
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 31/12/16 13:33

Enquête-archief

The Few Vs. Vectigal Alliance

augustus 11 2006 Wars archief Manti
Wars archief
Donderdag 10 augustus, Vectigal is definitief down, de tommies zijn opgeborgen, de Rips getekend, maar het laatste woord over deze war is zeker nog niet gezegd.
Een van de opmerkelijkste kills tijdens de war was toen, de bijna godfather (96 % brug ai!) en #1 van Barafranca, Estudiantes neerging door Bryce, een chief met 60k kogels. Bryce ging mee in zijn bf, maar deze wat onverwachte kill zorgde toch voor heel wat verontwaardiging in het Vegtical kamp dat al opgeschrokken was door deze voor hen, onverwachte war.

Dimare (top Somnium): ken wat mensen @ thefew enz, had verw8 dat ze niet zouden knalle enz. Sommige had ik wat van verwacht, de war voorkomen of steunen.

Marcske (Vectigal): Caerimonia had alleen de bedoeling gezellig te ranken. Saqqara/Camelot mensen. Caer zou nooit geknald hebben.

De top van Violento, onderdeel van The Few alliantie, dacht daar duidelijk anders over en besloot via Al Capone's favoriete methode, met de tommy gun, het zekere voor het onzekere te nemen.

Esta (top Violento): Het was overduidelijke dat er een sterke spanning was tussen beide alliance, gister rond 18.00 kregen we geruchten te horen dat een;aantal kleine familie's het op capulet hadden voorzien, en bij toeval had Vertigal allmost alle hoge members online. Wij vertrouwden het niet en besloten te schieten.

Zo gezegd, zo gedaan. Violento pakte Battaglia op een, naar eigen zeggen erg georganiseerde manier, even later volgde de kill op de hoogste speler Estudiantes, die overigens volgens de geruchten het allemaal beu is en retired is gegaan, waardoor hij niet voor commentaar bereikbaar was. Battaglia was neer, en er waren nog 2 families te gaan, die het een stuk langer uitgehouden hebben. Thedragons had Somnium onder vuur en Capulet en Macellai belaagden de sterkste familie van de alliantie, Caeremonia. Her en der volgde er een kogel van een Aardbei... en toen was het over.

De war is misschien voorbij, maar vooral aan de kant van de verliezende partij schijnt het een bittere nasmaak achter te hebben gelaten. Zo wordt er gesproken over verraad, oud zeer uit vorige versies, bloods die niet op kwamen dagen en beloftes die niet werden nagekomen.

(Vectigal); Er werd beloofd vannacht bepaalde mensen te sparen, dus diegenen van Caerimonia deden niets, werden ze vanochtend wel geschoten.

Wie het bij het rechte eind heeft moet je als lezer natuurlijk zelf bepalen, wat echter wel als een paal boven water staat is dat er sterke vermoedens zijn dat deze war nog een staartje krijgt en ons interessante en broeierige weken te wachten staan

Ama
#edo-nieuws

Welkom

augustus 10 2006 Nieuws archief Manti
Nieuws archief
Welkom all,

In 2.2 was Loneranger ooit een website begonnen met dagelijks War nieuws.
Dit was allemaal handmatig via html dus heel veel werk. Er zijn toen gesprekken geweest met hem om een makkelijk aanpasbare website te maken en ook een systeem voor Families.
Het eerste is gelukt, het 2de zal er voorlopig niet komen of zelfs helemaal niet.

Wij zullen voorlopig alleen nieuws geven over Wars gebasseerd op feiten.
Ook komen er wat leuke dingen naast dit nieuws. Calculators, generators en ook andere leuke dingen. Het forum zal alleen als Lid van de Edizione Della Omerta Website toegankelijk zijn.

Denk jij dat je ons kan helpen met nieuws en andere dingen? Meld je aan op de website en kijk even verder op het Forum

Veel succes

Families

Nieuwste Families
Geen families gevonden

Laatste dode families
Scalune [26-07]
Heroes [25-07]
Berlin [25-07]
Oeps [23-07]
Girorosa [23-07]

Online Gebruikers

vlinderin 5 dagen
Gosu 6 dagen
Giudice 1 week
TaylorSwift 1 week
chantie 1 week
youriwmm 1 week
Manti 1 week
Esromeron 1 week
MrYep 2 weken
Audiowaste 2 weken

Gasten online: 1
Totaal aantal leden: 2,113
Nieuwste lid: Mayseve

Partners