Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

Smitzer
29-03-2017 18:02
:w

Member avatar
Chripz
27-03-2017 18:48
Smitzer :w

Member avatar
lociano
26-03-2017 12:48
Chaos Shock

Smitzer
24-03-2017 17:27
geen tijd voor.. moet keihard reranken omdat iemand mn account heeft doodvermoort Angry

Member avatar
lociano
23-03-2017 20:58
*verzoek aan de Smitzer om de aankomende 2 weken weer zo'n artikel te maken over het verloop vdv.

Member avatar
lociano
23-03-2017 20:58
Chaos Shock

Ledenenquête

Bevalt v5 een beetje?

Ja
Ja
54% [31 stemmen]

Nee
Nee
46% [26 stemmen]

Stemmen: 57
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 31/12/16 13:33

Enquête-archief

Salvatrucha, Soprano vs. Galanti

augustus 24 2006 Wars archief
Wars archief
Het was al bekend dat Fadonzo achter de hijack op Galanti zat. Gisteravond was al te zien dat Galanti onder vuur lag, door wie was alleen nog niet bekend.

Agnelli (Galanti): Galanti is down gegaan door Salvatrucha en Soprano. Ze zijn geschoten omdat de huidige don Galanti had gehijackt aldus Batista. De succesor Agnelli werd eerst geschoten samen met Sjappo daardoor had Galanti geen succesor meer. Omdat firestrike (de don) al zijn kogels al had verschoten in de hijack was het vrij simpel om hem down te krijgen.

Er werd al gezegd dat Soprano achter deze aanval op Galanti, waarom is voor alsnog een raadsel.
Al kan het best zijn dat Soprano de spots wou hebben en daarom Galanti weggeschoten heeft.
Dit is alleen wel een mogelijkheid waarom..

Meer info? PM me

Paranoia vs. Accerimo + diverse hijacks

augustus 21 2006 Wars archief
Wars archief
Paranoia vs. Accerimo

Zondagavond 20 augustus was het weer raak. De don van Accerimo, een blood van The Few, werd geknald door de Paranoia fam (sister van Masters), die intussen ook j-had plaatjes op hun familiepagina had staan.
The Few kon dit bepaald niet waarderen en kwam in actie.
Dutcho (TheFew): Ze moeten afblijven van bloods van The Few.

Paranoia had zo zn eigen redenen om de don van Acerrimo te schieten, namelijk :

Outforblood (Top Paranoia): Het begint bij het ripforum van Debeatback. Wij hebben een verbond. Als er eentje geschoten wordt gaan we met zijn allen los. Als die niet te raken is knallen we gewoon matties. Die zaten verspreid in fams. Paranoia was een selectieproces.
Ama (Times): Vandaar dus dat jullie op don Acerrimo schoten?
Outforblood (Top Paranoia): Ja, dat was johnywalkers (aka Ra) beste maat.


Even zag het er naar uit dat Masters hun sister in hun lot zou volgen, maar na overleg werd hier van afgezien. Kort hierna moest de donna van Masters er echter toch aan geloven toen ze geschoten werd door Killda, mogelijk als wraakactie voor de kills op Ra en Redbullpower.

Last, but not least, volgde een verbazingwekkende actie van de kersverse Corleone familie die, zonder toestemming van alle reeds in Baltimore heersende families, neerstreek in Baltimore. Niet lang erna haalden ze Lluvia neer. Chidon schoot de don van Lluvia, waarna Kingpin de successor liet volgen. De brandende vraag op ieders lippen was natuurlijk: hoe kreeg een minifam van 11 leden een langer gevestigde familie van 200+ leden zo snel neer?
Redje (Chidon): naja, t was tijd dat Corleone weer trug kwam en vrijwel elke stad deed moeilijk over gereserveerde spots, dus als je geen toestemming krijgt... dan maar zonder toestemming. als je geen risico durft te nemen.... loop je juist het grootste risico. Je kunt niet claimen wat niet van je is. Never f*ck with Corleone.
Familyguy(top Lluvia): de don was onervaren. En had een local chief als succesor ingesteld. Een local chief die offline was, dus die kon geen nieuwe successor instellen, daarom ging Lluvia zo gemakkelijk neer.


Het gebrek aan deze zogenaamde 'toestemming' die al menig speler naar zijn graf heeft gejaagd resulteerde ook dit keer in de ondergang van een familie. Dit weerhield de oldschool Corleone spelers echter niet om toch te starten. Oftewel in de woorden van 'the killer van Corleone':
Thnx: we waren het zat. Iemand moet toch claim citys negeren. Never claim a city. Omerta is for everyone!! Dat is mijn motto.

Hijack time

En dan nu een totaal ander onderwerp waar momenteel veel over te doen is : hijacks.
Voor degenen die niet weten wat dit inhoudt een korte uitleg. Het komt er op neer dat een lid zijn eigen don doodschiet, het overleeft, automatisch don wordt, vaak met het doel om de familiebank leeg te halen en leden te kicken. Het hoeft geen uitleg dat de overige famleden hier over het algemeen niet zo om kunnen lachen en de hijacker statistich gezien een erg kort leven leidt. Deze week waren er maar liefst 4 hijacks, waarvan met 3 hijacks (Galanti, Liberty en Violento) maandag zn piek bereikte.

Eergisteren volgde Seduction waarvan de successor-don werd geknald door de founders.
Adore (founder Seduction): We hadden een suc6or die dacht dat die de baas was over Seduction. Wij dus na paar dagen aankijken. Hijackers geinvite, waarna hij dat doorkreeg, iedereen kickte en de recruit uitzette. Toen hebben we een nieuwe fam gemaakt: Adore, en de don van Seduction geknald.

Ook bij Galanti waren ze het niet eens met de top en werd de don vervangen en ziet het er naar uit dat de hele familienaam veranderd zal worden.

Bij Liberty rommelde het vandaag ook.
Batista`bsy (founder Liberty): ik zat eerst in Capulet, maar kon die roullie van Liberty toen krijgen. Dus had hem meegenomen naar Salva. Toen die in de - stond hoorde je er niemand over, maar toen die winst begon te maken wilde ze hem terug, dus beetje gezeik over object. Had uitgepraat kunnen worden, maar toen begon Dicobra te dreigen met suicide etc
dus was de hijack een oplossing.


De (voorlopig) laatste hijack van de dag ter afsluiting betreft die van Violento. Kort na de hijack verscheen er op de familiepagina een plaatje dat was doordrenkt met antipathie voor de sterkste alliantie van het moment, The Few.

Bron: Iara/Ama - Barafranca.nl

Eenmansactie: Johnnywalker vs. Capulet don

augustus 20 2006 Wars archief
Wars archief
Dit keer niet in de gebruikelijke zin van het woord dat er war tussen families was, maar een eenmansactie. Ra, (aka Johnnywalker), verliet Imperium en startte als Godfather Merciless.
Kort erna schoot hij de don van Capulet Seingalt (aka Peeel), een van de rulende families. Tot de verbazing van menigeen overleefde hij het nog ook. Reden hiervoor was onenigheid tussen de twee en het feit dat Ra van leden uit Thefew te horen had gekregen dat er dets op hem gezet waren.

Johnywalker: Hoorde dat toen ik nog in imp zat, dat een chief 60k op me zou knallen
dus ik starte me fam, en zie alle fam banks leeg gaan, en krijg weer geruchten dat ze me zouden knallen.


Capulet reageerde hier uiteraard furieus op en nam zich voor om Ra (die inmiddels in de safe zat) en zijn ex familie Imperium neer te halen. Ondanks de vriendschappelijke betrekkingen tussen veel leden van de families gingen er al gauw de geruchten dat er detectives waren gezet op Feronia en er geknald zou worden....

Op het laatste moment wellicht gingen de families met elkaar aan tafel en werd er besloten om niet te knallen. Ra nam hierna nog de don en successor van Paranoia, en de don van Lluvia met zich mee in het graf. Uiteindelijk maakte Lycaena, de donna van Masters een einde aan de slachtingen en joeg Ra zijn graf in...

Na wat Johnywalker hierboven gezegd heeft hebben we ook nog met Peeel (Seingalt) gesproken. Hij gaf hier de volgende reactie op...

Peeel: Ra is een arrogant persoon die over anderen zegt dat ze mensen naaien, terwijl hij zelf degene is die naaid. Over iedereen heeft die wel wat te zeggen zodra die ze nodig heeft. Het feit dat de familie bank leeg was, is dikke onzin. Hij heeft van mij nog afschriften gzien vlak voor die schoot. Daarbij zijn de geruchten over dat een chief 60k op hem wou knallen, is helemaal dikke onzin.

The Few vs. Legendario

augustus 16 2006 Wars archief
Wars archief
Ik was amper uitgetikt van mn vorige verslag of de volgende war diende zich al weer aan. Wellicht de meest grimmige war tot nu toe...
Legendario werd verweten overgebleven hogere rangen uit eerder geschoten fams op te hebben gevangen.
Navraag bij een van de war-generaals van The Few leverde het volgende op:
Jara (The Few): Resistenza members die waren allemaal gejoined bij Legendario, dus zodoende werden ze een bedreiging.
Seingalt (The Few):Legendario werd geschoten omdat hun wat ex leden uit paar andere fams hadden opgevangen en dus wouden wij niet afwachten tot sucide acties van die kant kwamen
Er gaan wel meerdere geruchten dat ze the few willen schieten, en we proberen dat natuurlijk voor te zijn.


The Few toonde dan ook geen genade en had al gauw een killbot klaar staan.
Toch heeft Legendario het niet slecht gedaan en het tegen de overmacht vrij goed volgehouden.
Hcene (Legendario): het zit zo.. een goede vriend(in) van mij heeft me 1,5 uur terug laten horen dat The Few op ons gaat knallen.. vanaf toen hebben wij meteen onze assa+ verzameld en cm's gedaan.. we hebben hier en daar nog wat kunnen knallen mja de overmacht was een beetje HEEL erg groot... we zijn ons nu klaar aan het maken op t einde.

Dat er tijdens een war geen onderscheid wordt gemaakt naar collega, vriend etc. maar je volledig voor je fam gaat blijkt wel uit o.a. de aanslagen op Times crew member Mrkalkoeneke.

Mrkalkoeneke (Times Crew): ik heb 6 mensen overleefd, de 7de killde me uit eindelijkPfft
Mrj (Times Crew): ik had op onze college Mrkalkoeneke geknalt. Reden : Oorlog is oorlog of het nu me collega is of niet, ik zal altijd voor me familie opkomen


The Few is wederom als overwinnaar uit de bus gekomen en lijkt Barafranca te rulen, dat is een ding dat zeker is, er heerst bij de verliezende partijen echter een gespannen sfeer en een vastberadenheid om terug te komen en daar verandering in te brengen.

Finaldie (Legendario): geloof me hijacks komen eraan ^^ , mensen melden zich spontaan bij me opeens Pfft
Hcene(Legendario): we gaan down dat is zeker, maar hou rekening met wraak, ik heb geen zin in een Omerta met The Few die alles opeisen en alles beheren

Er staat ons de komende weken dus nog genoeg te wachten.
Iara rent van hot naar her, maar een saaie versie wordt het in ieder geval niet Smile

Rebirth vs. Predizione

augustus 14 2006 Wars archief
Wars archief
Rebirth vs. Predizione

De wervelwind blijft door Omerta gaan. De een na de andere war breekt los. Spelers vliegen door de lucht en komen weer hard doorzeefd op de grond neer. Eerder deze avond om 18:01 OT ging de don van Predizione (Jumpzor) neer, door wie was al snel duidelijk.

Easy (Rebirth): Predizione was zonder toestemming begonnen, Blowup wou hier niks van weten en daarom is zijn familie neergehaald

Hierna volgde nog een woordenwisseling met ziektes wat bij veel mensen in het verkeerde keelgat schoot. Ondanks de kleine familie van 1 a 2 spots duurde het lang voor ze zich gewonnen gaven. Pas om 20:55 OT was de familie van de kaart verdwenen.

Na deze war kreeg ik een tip binnen rond 23:45 dat er nog een war op komst was. Wij zullen dit soort tips nooit van te voren posten ivm stoken etc. De tip was een reden om alle huidige dingen neerteleggen en goed opteletten op kanalen.

Al snel kreeg ik te horen tussen wie de war zou gaan. Het begon erop te lijken dat deze war heel snel afgelopen zou zijn. Dat iedereen tegelijk zou schieten. Helaas bleek dit anders te zijn, de eerste paar doden kwamen redelijk snel. Maar al snel was het een war zoals je ze vaker ziet.

De war begon om 01:46:45 (23:46 OT) en eindigde iets minder dan een uur geleden: 06:32:56(04:32 OT)

Voor kills en wat kleine chatlogjes (bekijk uitgebreid)

Families

Nieuwste Families
Geen families gevonden

Laatste dode families
Boefjes [29-03]
Rascals [27-03]
Sunnyvale [27-03]
Venkinto [27-03]
Guardians [26-03]

Online Gebruikers

+Smitzer01:02:07
Esromeron 01:32:09
Chripz 02:20:25
jerdy 02:39:57
Redlabel 03:32:05
@Critycal03:55:19
snakerider 04:03:35
kwabbel 06:48:35
themoon 10:06:43
Pluisjee 10:25:58

Gasten online: 1
Totaal aantal leden: 2,078
Nieuwste lid: Instinct

Partners