Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

Geneo
24-05-2017 14:53
!bmo pal

Blackdahlia
24-05-2017 01:07
biw

Blackdahlia
23-05-2017 20:42
brb

Member avatar
KoningColin
22-05-2017 22:22
Freecolin2k27. **** Righello.

TaylorSwift
21-05-2017 00:39
ben zo terug, even wat onwaarheden verspreiden

Blackdahlia
19-05-2017 23:37
hoop echt dat righello morgen verkouden is

Ledenenquête

Bevalt v5 een beetje?

Ja
Ja
55% [36 stemmen]

Nee
Nee
45% [30 stemmen]

Stemmen: 66
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 31/12/16 13:33

Enquête-archief

Reset is een Feit

augustus 25 2006 Nieuws archief
Nieuws archief
[21:16] -Global- [Network Notice] Teckna`dnfd - for .nl: in navolging van jullie wensen in de votd, in de forums, en met het heugelijke aantal van -20000 eerpunten vragende om een reset, zijn we nu bezig om een reset door te voeren. heb even geduld.

De reset is dus een feit.
Ook wij zullen het een en ander moeten resetten.
We zullen er in deel 2 van versie 2.4 weer zijn met nieuws etc..

De volgende dingen zullen tijdelijk offline zijn

? Families
? Steden

Reset of Rollback

augustus 25 2006 Nieuws archief
Nieuws archief
Iedereen heeft het wel gezien of krijgt het nog van vrienden te horen.
Omerta is zoals op .com te lezen was gehacked. Op .com praten ze over een rollback van 4 dagen, bij .nl is dat alleen even een ander verhaal.
Ondanks dat .com groter is, is er op .nl zeker niet minder actie. Afgelopen 10 dagen waren er tal van acties: Hijacks, wars..

We hebben dus een keuze tot een Reset of een Rollback.
Een Rollback zou veel families die de dood zijn ingejaagd weer tot leven wekken, en ook diverse hijacks zullen terug gedraaid worden.
Een situatie die voor niemand in de hand te houden zal zijn.
Zoals op .com gezegd wordt is een reset op dit moment het enige wat voor iedereen fair zou zijn.

Brando (Omerta): Following and exhaustive round of consultation with Dons and top3 players, within crew and within the game itself, the decision has been taken NOT to reset this version.
Instead we will be sticking with this DB and plan to reward everyone to make up for their lost time and RPs, bullets etc.


Wat bij .com dus de bedoeling is: Ze doen een rollback van 4 dagen, en geven iedereen dus een soort van vergoeding van de schade die ze oplopen na die 4 dagen.

Schroef (Omerta): Er is wel een backup van 2 dagen geleden, maar deze zijn niet bruikbaar (corrupt).

Het zal dus wachten zijn tot de Crew er uit is wat ze gaan en ook kunnen doen.

Rollback - Maakt veel acties ongedaan en zal niet voor iedereen fair zijn
Reset - Geen leuke optie nu de versie net een maand en 4 dagen onderweg is, maar wel de optie die voor iedereen fair is, laag of hoog.

Reacties kunnen geplaatst worden mits je lid bent

Updates...

augustus 25 2006 Nieuws archief
Nieuws archief
Hej all,

Allereerst welkom..
We zijn nu een paar dagen in de lucht (voor publiek) en het systeem draait al leuk.
Ook hebben we al bezoek gehad van een van de admins van Omerta. Achter de schermen zijn we druk bezig met dingen maken om de website aantrekkelijk te maken. De laatste paar dagen zijn er dan ook veel dingen bijgekomen, het een is voor leden only, het andere voor iedereen.

Zo zijn de volgende secties voor iedereen toegankelijk..

? Nieuws
? Bank Calculator
? Oc Calculator*
? Mega-Oc Calculator

* = Werkt ook op Firefox

De volgende secties zijn voor Leden only..

? Forum
? Garage Calculator
? Families
? Steden
? Nieuws Inzenden
? Interview Inzenden
? Chat ***NIEUW***

Dit is alles wat er op dit moment al berijkbaar is. Buiten deze secties zijn we nog steeds bezig met aanpassingen/verbeteringen en nieuwe dingen die voor jullie handig zijn. Zo hebben we sinds vandaag (24-08) een nieuw forum. Genaamd: Dr. Cala

Bericht van Dr. Cala
Beste tere zieltjes,
Ik ben calavera jullie barafranca zielenknijper (en soms billen) Zit je ergens mee. Ik help je. Van luieruitslag tot midlife-crisis. Niets gaat mij te ver.
Tot u dienst,

Dr. Calavera


Tot op heden is dit alles. Heb jij nog leuke ide?n die haalbaar zijn, of wil je ons ergens mee helpen? PM Manti, of kijk even op het Forum...

Have Fun

Salvatrucha, Soprano vs. Galanti

augustus 24 2006 Wars archief
Wars archief
Het was al bekend dat Fadonzo achter de hijack op Galanti zat. Gisteravond was al te zien dat Galanti onder vuur lag, door wie was alleen nog niet bekend.

Agnelli (Galanti): Galanti is down gegaan door Salvatrucha en Soprano. Ze zijn geschoten omdat de huidige don Galanti had gehijackt aldus Batista. De succesor Agnelli werd eerst geschoten samen met Sjappo daardoor had Galanti geen succesor meer. Omdat firestrike (de don) al zijn kogels al had verschoten in de hijack was het vrij simpel om hem down te krijgen.

Er werd al gezegd dat Soprano achter deze aanval op Galanti, waarom is voor alsnog een raadsel.
Al kan het best zijn dat Soprano de spots wou hebben en daarom Galanti weggeschoten heeft.
Dit is alleen wel een mogelijkheid waarom..

Meer info? PM me

Paranoia vs. Accerimo + diverse hijacks

augustus 21 2006 Wars archief
Wars archief
Paranoia vs. Accerimo

Zondagavond 20 augustus was het weer raak. De don van Accerimo, een blood van The Few, werd geknald door de Paranoia fam (sister van Masters), die intussen ook j-had plaatjes op hun familiepagina had staan.
The Few kon dit bepaald niet waarderen en kwam in actie.
Dutcho (TheFew): Ze moeten afblijven van bloods van The Few.

Paranoia had zo zn eigen redenen om de don van Acerrimo te schieten, namelijk :

Outforblood (Top Paranoia): Het begint bij het ripforum van Debeatback. Wij hebben een verbond. Als er eentje geschoten wordt gaan we met zijn allen los. Als die niet te raken is knallen we gewoon matties. Die zaten verspreid in fams. Paranoia was een selectieproces.
Ama (Times): Vandaar dus dat jullie op don Acerrimo schoten?
Outforblood (Top Paranoia): Ja, dat was johnywalkers (aka Ra) beste maat.


Even zag het er naar uit dat Masters hun sister in hun lot zou volgen, maar na overleg werd hier van afgezien. Kort hierna moest de donna van Masters er echter toch aan geloven toen ze geschoten werd door Killda, mogelijk als wraakactie voor de kills op Ra en Redbullpower.

Last, but not least, volgde een verbazingwekkende actie van de kersverse Corleone familie die, zonder toestemming van alle reeds in Baltimore heersende families, neerstreek in Baltimore. Niet lang erna haalden ze Lluvia neer. Chidon schoot de don van Lluvia, waarna Kingpin de successor liet volgen. De brandende vraag op ieders lippen was natuurlijk: hoe kreeg een minifam van 11 leden een langer gevestigde familie van 200+ leden zo snel neer?
Redje (Chidon): naja, t was tijd dat Corleone weer trug kwam en vrijwel elke stad deed moeilijk over gereserveerde spots, dus als je geen toestemming krijgt... dan maar zonder toestemming. als je geen risico durft te nemen.... loop je juist het grootste risico. Je kunt niet claimen wat niet van je is. Never f*ck with Corleone.
Familyguy(top Lluvia): de don was onervaren. En had een local chief als succesor ingesteld. Een local chief die offline was, dus die kon geen nieuwe successor instellen, daarom ging Lluvia zo gemakkelijk neer.


Het gebrek aan deze zogenaamde 'toestemming' die al menig speler naar zijn graf heeft gejaagd resulteerde ook dit keer in de ondergang van een familie. Dit weerhield de oldschool Corleone spelers echter niet om toch te starten. Oftewel in de woorden van 'the killer van Corleone':
Thnx: we waren het zat. Iemand moet toch claim citys negeren. Never claim a city. Omerta is for everyone!! Dat is mijn motto.

Hijack time

En dan nu een totaal ander onderwerp waar momenteel veel over te doen is : hijacks.
Voor degenen die niet weten wat dit inhoudt een korte uitleg. Het komt er op neer dat een lid zijn eigen don doodschiet, het overleeft, automatisch don wordt, vaak met het doel om de familiebank leeg te halen en leden te kicken. Het hoeft geen uitleg dat de overige famleden hier over het algemeen niet zo om kunnen lachen en de hijacker statistich gezien een erg kort leven leidt. Deze week waren er maar liefst 4 hijacks, waarvan met 3 hijacks (Galanti, Liberty en Violento) maandag zn piek bereikte.

Eergisteren volgde Seduction waarvan de successor-don werd geknald door de founders.
Adore (founder Seduction): We hadden een suc6or die dacht dat die de baas was over Seduction. Wij dus na paar dagen aankijken. Hijackers geinvite, waarna hij dat doorkreeg, iedereen kickte en de recruit uitzette. Toen hebben we een nieuwe fam gemaakt: Adore, en de don van Seduction geknald.

Ook bij Galanti waren ze het niet eens met de top en werd de don vervangen en ziet het er naar uit dat de hele familienaam veranderd zal worden.

Bij Liberty rommelde het vandaag ook.
Batista`bsy (founder Liberty): ik zat eerst in Capulet, maar kon die roullie van Liberty toen krijgen. Dus had hem meegenomen naar Salva. Toen die in de - stond hoorde je er niemand over, maar toen die winst begon te maken wilde ze hem terug, dus beetje gezeik over object. Had uitgepraat kunnen worden, maar toen begon Dicobra te dreigen met suicide etc
dus was de hijack een oplossing.


De (voorlopig) laatste hijack van de dag ter afsluiting betreft die van Violento. Kort na de hijack verscheen er op de familiepagina een plaatje dat was doordrenkt met antipathie voor de sterkste alliantie van het moment, The Few.

Bron: Iara/Ama - Barafranca.nl

Families

Nieuwste Families
Geen families gevonden

Laatste dode families
Sanotori [24-05]
Team kenny [24-05]
Distortion [24-05]
Sp elementar [23-05]
Norden [23-05]

Online Gebruikers

zussie 00:21:05
jerdy 02:11:37
kwabbel 03:19:07
Avalost 06:53:30
+Geneo08:43:52
Galdeana 20:53:55
Blackdahlia 22:29:53
hayate 1 dag
xipzor 1 dag
Amazoni 1 dag

Gasten online: 5
Totaal aantal leden: 2,111
Nieuwste lid: Mayseve

Partners