Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

Blackdahlia
21-05-2018 19:06
helemaal niets

Giudice
19-04-2018 07:50
Donrema, leuk weer eens iets van je te lezen.

TaylorSwift
17-04-2018 00:48
zin in ket

Member avatar
Esromeron
13-04-2018 17:09
All your base are belong to us. Hahaha.

BlackNL
08-03-2018 22:45
CHAOS Shock #Hijack #Eindbazen

Member avatar
Arjinski
08-03-2018 10:43
@CollyStrimOfficia
l #volgen #op #twitter

Ledenenquête

Bevalt v5 een beetje?

Ja
Ja
53% [41 stemmen]

Nee
Nee
47% [36 stemmen]

Stemmen: 77
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 31/12/16 13:33

Enquête-archief

Cafetaria vs. Addicts & Suicides op Steelpact

oktober 16 2006 Wars archief
Wars archief
Praten is zilver, zwijgen is goud.... Omerta is platina

Omerta: de maffiacode voor zwijgplicht. Wie de omerta doorbreekt en anderen van informatie voorziet, riskeert de dood. Hier kwam ook Noise achter, een brug wiens loslippigheid heeft geleid tot de kill van de Addicts familie.

Grijs (top Addicts): Ik maakte gewoon een geintje tegen een maat, om zijn reactie te zien, dan verwacht je niet dat daar een screenshot van gemaakt wordt. En aangezien hij de enige was bij wie ik een dergelijk geintje maakte... wist ik gelijk dat het van hem afkwam.

Slik (top Cafetaria): Grey, de sotto van Addicts. hadden we screenie (screenshot) van dat die boos was over sisterfamilie van Cafetaria in phill. Hij zei toen: we gaan dets op Cafe en Respetto zetten, die screenie kregen we doorgepast. Wij hebben toen in Steelpact gezegd; we moeten ze voor zijn en toen ook dets gezet en geknald.


Noise: Toen ging ik naar Mat (top Cafetaria) zei ik zijn die 2 sisters er zonder toesteming, en toen zei ik dat Addicts die 2 fams ging knallen, toen was het een tijdje stil, zei Grijs van ik heb killbot, ik liet het aan Mat zien vroeg ik tegen hem gaan jullie Addicts aanvallen zei hij nee het is fake. Na een tijdje zag ik Volta (don Addicts) neergaan en toen begon het. Zo kreeg ik de schuld...


Inmiddels is bewezen dat de zwijgplicht nog steeds heilig is in deze business.

Insomnia: Noise, zo lek als een vergiet

Noise bevindt zich inmiddels niet meer onder de levenden. ( Ik pompte dus 60k lood in Noise en hij was dood, en ik (Giovanniii) niet. )

Suicides: de nieuwe trend?

Er schijnt zich deze versie een nieuwe trend te ontwikkelen in Omerta-land. De een wijt het aan de sterkte van de Steelpact alliantie die geen concurrentie heeft om ze in een normale war neer te halen, de ander zegt dat het komt door mensen die ermee kappen en een laatste actie uit willen halen. Wat de reden ook is, deze week zorgden een aantal suiciders voor de neergang van Somnium en Salvatrucha. Beide families zijn inmiddels alweer gestart.

Ik ging langs bij Somnium en dat leverde het volgende op:

Misshysteria (donna Somnium): Er zaten suiciders in Salvatrucha en die gingen schieten zonder dat de top het wist. Er was een brug die schoot eerst op Zen (don Salva) hij probeerde te hijacken, maar Zen kwam online en toen moest ie wat anders kiezen. Zaterdagochtend was er een retired brug van wederom Salvatrucha die schoot eerst Familyguy (don Somnium) en toen de don van Fabrizia en werd Dimare don en die werd zaterdagnacht gekilled. Als je retired wil dan stop je toch gewoon, ga je niet suiciden, vind dat wel zo laf, zo breng je je familie ook nog eens in gevaar.

Retired acties zijn echter niet het enige gevaar voor hoge rangen die in de spotlights staan. Dat bleek gisteravond uit de kill op Zen (don Salvatrucha) door Riz en Ata, een couple die hiermee wraak nam voor de kill op o.a. Vecchio die neerging door Salvatrucha. Zen was hier weer eens kort maar krachtig over Smile

Zen: Omdat we de macht hadden lijkt me, dat zint de rest niet.

Johnywalker (top Salvatrucha): Op zich niet erg, je knalt veel fams weg dus kan wat terug verwachten. Imperium/Vecchio blijken achteraf er achter te zitten en nog een aanhangsel ervan die altijd zeiden Walker jij zit daar in top dus zal niks tegen Salva doen.

DuTcHo Salva schoot ook mijn op vrienden zoals Imperium en Vechio. Als er iemand bij mij komt die Salva wilt rippen en hij vraagt mij om te helpen dan zal ik geen nee zeggen.


Dit brengt ons op de vraag; zijn dit soort acties uitzondering of zullen ze gewoonte worden? En haalt het veel uit bij de sterkste alliantie van deze versie?

Je mening hierover en je war / hijack / suicide voorspellingen kunnen naar Ara (of #Ama) gestuurd worden.

Truemasters vs. Novecento & Addicts, Darkness, Salva vs. Sumana

oktober 12 2006 Wars archief
Wars archief
Truemasters vs. Novecento
Addicts, Darkness, Salva vs. Sumana


Dat rust en orde in je 'eigen stad' erg belangrijk is deze versie is weer eens bewezen in New York, een stad die op dit moment maar liefst 9 families telt. Kort geleden werd de grootste en langst levende NY fam Novecento geknald door Truemasters. Het begon met de kill op Donnjt door Mslightning, donna van Truemasters, die daarmee haar naam eer aan deed en de bf van de gf don van Novecento wist te overleven. Wat was hier gebeurd dat deze families, ooit bondgenoten in een war verzeild waren geraakt? En klopten de geruchten dat het hier niet alleen om Truemasters ging, maar om bijna alle NY families die op Novecento wilden schieten?

Lavatorie hijacked Cafetaria & Valaquenta vs. Tarricone

oktober 04 2006 Wars archief
Wars archief
Lavatorie vs. Cafetaria

De Cafetaria familie, onderdeel van de Steelpact alliantie, is vandaag (04 Oktober) wakker geschud met een onverwachte mededeling op hun familiepagina. Ze waren gehijacked door Lava (overigens momenteel geen bestaande familie in het spel). Tijdens mn tevergeefse zoektocht naar Orome (de hijacker) kwam ik al gauw bij de Lava top terecht die wel het een en ander te zeggen had over het hoe en waarom.

Joemad (top Lava): De reden was omdat ze ons in het begin knalden voor dat er families waren. In het begin van deze versie knalden ze ons toen we de eerste roullie hadden. Even laten zien dat we er ook nog zijn in het spel. Maar ja wij zijn gehaat in het spel met Lava terwijl we eigenlijk hele lieve beertjes zijn :-)

Cafetaria gelooft echter niet in lieve, knuffelachtige beren en had duidelijk een andere mening.

Mat (top Cafetaria): Het gaat terug naar (versie) 2.2 , daar knalden wij heel Lava weg omdat ze achterbaks zijn, alleen dat snappen ze nu nog steeds niet, dus in hun ogen spelen wij gemeen spel. Als wij knallen dan is het stiekum en als zij knallen dan is het onze eigen schuld. Lava baalt dat wij hen begin deze versie gepaft hebben en nemen wraak, dat is Barafranca volgens mij; paffen, ranken en weer paffen

De hijack op Cafetaria had echter ook een staartje die eindigde in de kill van de Valaquenta familie. Het begon met de kill op Javelin (don van Cafetaria) die o.a. werd voorgeschoten door 2 leden van de Valaquenta familie. Toen de WS van Javelin eenmaal bekend werd zag Valaquenta de bui al hangen en besloot hierop Tarricone te schieten, een blood van Steelpact.

Arrogance (top Valaquenta): Ik werd wakker en was al beschoten, dus heb ik de don van Destination (Minos) 60k kado gegeven, ook hopende dat andere fams nu ook eens actie gingen ondernemen maar ja, de rest doet verder weinig, ze wachten liever tot ze zelf groot genoeg zijn om zonder reden geknald te worden. Zolang ze niks tegen Steelpact doen is dat hun lot. Afwachten in dit spel is een zekere dood.

Er zijn echter ook andere redenen waarom iemand zijn eigen familie kan hijacken. Dat bleek uit de hijack op de Creative familie, die inmiddels in gereincarneerd in de Fabrizio familie. Onverwachts, die hiermee zijn naam eer aan deed, was het niet eens met het beleid van zijn familie en besloot het maar op te heffen. Hij was hier kort maar krachtig over:
Kneipp: Mijn verklaring en wat ik zei is voldoende

Franka (top Fabrizia) Kneipp heeft die hijack gedaan vanwege het feit dat wij hem successor af hadden gemaakt. De reden hiervoor was omdat hij op Widow geschoten had, die don was van Thestand op dat moment. Hij hielp mee met een hijack tegen de stand, buiten ons om. We hadden hem een K en K (kick en kill) moeten geven, maar ik gaf hem het voordeel van de twijfel. Heel stom achteraf

Het was weer een rommelige, actievolle dag in ieder geval. Ama is (voorlopig ?) even uitgetypt Smile

Voor commentaar --> #Ama

Voor alle doden van afgelopen 2 dagen: Klik Hier (inloggen is nodig)

Blame Teckna vs. Mara

oktober 02 2006 Wars archief Yopi
Wars archief
Blame Teckna vs. Mara
Guevara vs. Bucaneers


Wie gisteren laat op was zag dat het een en ander aan dons en top 3 voorbij komen bij de laatste doden. Het begon met Fides (aka Galdeana) donna van Mara die geknald werd door Spicspan, don van Blameteckna, hierop volgde in rap tempo de successor Xiuheuctli (aka Johnywalker) die, inclusief zn mat, rip ging en Mara was down. Aangezien Mara onderdeel is van de Steelpact alliantie, de sterkste van deze versie, liet een reactie niet lang op zich wachten. Een tijd erna ging ook Blameteckna rip en volgden de Bucaneers ze in hun lot. Het was hoog tijd voor een bezoekje aan de betrokken families. Waarom schoot Blametecka een onderdeel van de Steelpact alliantie terwijl velen dit als een suicide zien?

Spic: Er waren meer redenen...Mara schoot die middag op mijn sisterfam op een lid die een bf (bullet factory) had. Een andere reden was natuurlijk dat wij onze friends en bloods 1 voor 1 zagen neergaan. Kwestie van dagen en wij waren next. Winnen kon nooit, maar liever dood in stijl dan dood offline. Iedereen wil Steelpact down, maar niemand durfde als eerste, en je weet dat de Belgen de dappersten zijn he ;) Iemand die schrik heeft om zijn account te verliezen, is hier verkeerd.

Een bezoek bij de nieuwe don van Mara leverde het volgende op:
Queresma: Het ging dus over de bf in chic, die had de sister van Blame-teckna (Taccuino). Ze wilden het er zo bij laten, maar Blame-teckna schoot s'avond binnen 5 min Mara down, dat pikten wij niet en dus schoten wij terug. Bucaneer was allie van The Sign alliantie en schoten ook opeens op ons dus die hebben we ook mee plat gelegd.
Ama|bsy: Maar de bf is nu van jullie, dus op zich toch jullie zin gehad?
Queresma: Idd.

Buca, de donna van de Bucaneers, reageerde echter verbaasd.
Buca: Ik wist van niets, ik hoorde dat Blameteckna aan het schieten was en toen werd er gevraagd of ik mee wou doen. Ik zei nee want ik heb daar geen mensen voor online. Ik zat gewoon te kletsen, tot er een op een kanaal zegt rip Buca.
Ama|bsy: Dus je hebt zelf niet geschoten?
Buca: Nee, en het ergste vind ik nog dat Shifter mn successor, door Guevara is geknald. Die heeft toch niet met Steelpact te maken.

Guevara was hier kort maar krachtig over:
Miro`afk (aka Guevara): Ik knalde op Bucaneers omdat ik Steel ben.

Wat ook weer niet verbazingwekkend is aangezien zijn familie een sister is van Cafetaria, wat weer een onderdeel is van Steelpact. (volgt u het nog? Pfft )

Zoals gewoonlijk wordt de vrije ruimte die gecreeert is door het verdwijnen van grote families rap opgevuld. Nieuwe families springen als paddestoelen uit de grond. De een vindt het een goed teken, de ander zegt dat hiermee de 'controle' over de steden verloren is gegaan...
Onderling zullen zij de komende dagen vechten om hun bestaansrecht. De laatste kogel over de spots is dus zeker nog niet geschoten...

Ama

Voor commentaar / vragen -> #ama

Apocalypse vs. Salvatrucha, Tartarizo (Steelpact)

september 28 2006 Wars archief
Wars archief
Apocalypse vs. Salvatrucha, Tartarizo (Steelpact)

Na weken d? meest-ge?erde familie te zijn geweest, heeft Salvatrucha en haar alliance een zware nacht achter de rug. Het begon allemaal redelijk onschuldig, toen rond middernacht enkele highranks van Vercetti met weinig succes op Salvatrucha begonnen te schieten. Hierop reageerde steelpact redelijk fel en riep per direct haar war generaals op om met tegenacties te beginnen.

Families

Nieuwste Families
Geen families gevonden

Laatste dode families
Scalune [26-07]
Heroes [25-07]
Berlin [25-07]
Oeps [23-07]
Girorosa [23-07]

Online Gebruikers

steefx 20:02:05
Annieck 5 dagen
Blackdahlia 6 dagen
Hafc 1 week
MrYep 1 week
@Critycal 1 week
Mommy 1 week
DearMother 1 week
Saku 1 week
thelimit 2 weken

Gasten online: 1
Totaal aantal leden: 2,113
Nieuwste lid: Mayseve

Partners