Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

Derola
21-06-2017 22:23
@Arjinski hoi jankjinski :w

karin
17-06-2017 19:16
wat een faal war op Venkinto,,

Blackdahlia
15-06-2017 14:57
fk, uit huis gezet door mn vader

Member avatar
CarTes
13-06-2017 21:37
JAJA nog een report online, wat een verhelderingen allemaal man man man uitmuntend

Member avatar
Arjinski
13-06-2017 18:42
top reports CarTes bedankt !!!!!!1!

Member avatar
CarTes
12-06-2017 22:48
OOK die andere war staat erop Boeienddd lezennn snel snel

Ledenenquête

Bevalt v5 een beetje?

Ja
Ja
54% [37 stemmen]

Nee
Nee
46% [32 stemmen]

Stemmen: 69
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 31/12/16 13:33

Enquête-archief

Lavatorie hijacked Cafetaria & Valaquenta vs. Tarricone

oktober 04 2006 Wars archief
Wars archief
Lavatorie vs. Cafetaria

De Cafetaria familie, onderdeel van de Steelpact alliantie, is vandaag (04 Oktober) wakker geschud met een onverwachte mededeling op hun familiepagina. Ze waren gehijacked door Lava (overigens momenteel geen bestaande familie in het spel). Tijdens mn tevergeefse zoektocht naar Orome (de hijacker) kwam ik al gauw bij de Lava top terecht die wel het een en ander te zeggen had over het hoe en waarom.

Joemad (top Lava): De reden was omdat ze ons in het begin knalden voor dat er families waren. In het begin van deze versie knalden ze ons toen we de eerste roullie hadden. Even laten zien dat we er ook nog zijn in het spel. Maar ja wij zijn gehaat in het spel met Lava terwijl we eigenlijk hele lieve beertjes zijn :-)

Cafetaria gelooft echter niet in lieve, knuffelachtige beren en had duidelijk een andere mening.

Mat (top Cafetaria): Het gaat terug naar (versie) 2.2 , daar knalden wij heel Lava weg omdat ze achterbaks zijn, alleen dat snappen ze nu nog steeds niet, dus in hun ogen spelen wij gemeen spel. Als wij knallen dan is het stiekum en als zij knallen dan is het onze eigen schuld. Lava baalt dat wij hen begin deze versie gepaft hebben en nemen wraak, dat is Barafranca volgens mij; paffen, ranken en weer paffen

De hijack op Cafetaria had echter ook een staartje die eindigde in de kill van de Valaquenta familie. Het begon met de kill op Javelin (don van Cafetaria) die o.a. werd voorgeschoten door 2 leden van de Valaquenta familie. Toen de WS van Javelin eenmaal bekend werd zag Valaquenta de bui al hangen en besloot hierop Tarricone te schieten, een blood van Steelpact.

Arrogance (top Valaquenta): Ik werd wakker en was al beschoten, dus heb ik de don van Destination (Minos) 60k kado gegeven, ook hopende dat andere fams nu ook eens actie gingen ondernemen maar ja, de rest doet verder weinig, ze wachten liever tot ze zelf groot genoeg zijn om zonder reden geknald te worden. Zolang ze niks tegen Steelpact doen is dat hun lot. Afwachten in dit spel is een zekere dood.

Er zijn echter ook andere redenen waarom iemand zijn eigen familie kan hijacken. Dat bleek uit de hijack op de Creative familie, die inmiddels in gereincarneerd in de Fabrizio familie. Onverwachts, die hiermee zijn naam eer aan deed, was het niet eens met het beleid van zijn familie en besloot het maar op te heffen. Hij was hier kort maar krachtig over:
Kneipp: Mijn verklaring en wat ik zei is voldoende

Franka (top Fabrizia) Kneipp heeft die hijack gedaan vanwege het feit dat wij hem successor af hadden gemaakt. De reden hiervoor was omdat hij op Widow geschoten had, die don was van Thestand op dat moment. Hij hielp mee met een hijack tegen de stand, buiten ons om. We hadden hem een K en K (kick en kill) moeten geven, maar ik gaf hem het voordeel van de twijfel. Heel stom achteraf

Het was weer een rommelige, actievolle dag in ieder geval. Ama is (voorlopig ?) even uitgetypt Smile

Voor commentaar --> #Ama

Voor alle doden van afgelopen 2 dagen: Klik Hier (inloggen is nodig)

Blame Teckna vs. Mara

oktober 02 2006 Wars archief Yopi
Wars archief
Blame Teckna vs. Mara
Guevara vs. Bucaneers


Wie gisteren laat op was zag dat het een en ander aan dons en top 3 voorbij komen bij de laatste doden. Het begon met Fides (aka Galdeana) donna van Mara die geknald werd door Spicspan, don van Blameteckna, hierop volgde in rap tempo de successor Xiuheuctli (aka Johnywalker) die, inclusief zn mat, rip ging en Mara was down. Aangezien Mara onderdeel is van de Steelpact alliantie, de sterkste van deze versie, liet een reactie niet lang op zich wachten. Een tijd erna ging ook Blameteckna rip en volgden de Bucaneers ze in hun lot. Het was hoog tijd voor een bezoekje aan de betrokken families. Waarom schoot Blametecka een onderdeel van de Steelpact alliantie terwijl velen dit als een suicide zien?

Spic: Er waren meer redenen...Mara schoot die middag op mijn sisterfam op een lid die een bf (bullet factory) had. Een andere reden was natuurlijk dat wij onze friends en bloods 1 voor 1 zagen neergaan. Kwestie van dagen en wij waren next. Winnen kon nooit, maar liever dood in stijl dan dood offline. Iedereen wil Steelpact down, maar niemand durfde als eerste, en je weet dat de Belgen de dappersten zijn he ;) Iemand die schrik heeft om zijn account te verliezen, is hier verkeerd.

Een bezoek bij de nieuwe don van Mara leverde het volgende op:
Queresma: Het ging dus over de bf in chic, die had de sister van Blame-teckna (Taccuino). Ze wilden het er zo bij laten, maar Blame-teckna schoot s'avond binnen 5 min Mara down, dat pikten wij niet en dus schoten wij terug. Bucaneer was allie van The Sign alliantie en schoten ook opeens op ons dus die hebben we ook mee plat gelegd.
Ama|bsy: Maar de bf is nu van jullie, dus op zich toch jullie zin gehad?
Queresma: Idd.

Buca, de donna van de Bucaneers, reageerde echter verbaasd.
Buca: Ik wist van niets, ik hoorde dat Blameteckna aan het schieten was en toen werd er gevraagd of ik mee wou doen. Ik zei nee want ik heb daar geen mensen voor online. Ik zat gewoon te kletsen, tot er een op een kanaal zegt rip Buca.
Ama|bsy: Dus je hebt zelf niet geschoten?
Buca: Nee, en het ergste vind ik nog dat Shifter mn successor, door Guevara is geknald. Die heeft toch niet met Steelpact te maken.

Guevara was hier kort maar krachtig over:
Miro`afk (aka Guevara): Ik knalde op Bucaneers omdat ik Steel ben.

Wat ook weer niet verbazingwekkend is aangezien zijn familie een sister is van Cafetaria, wat weer een onderdeel is van Steelpact. (volgt u het nog? Pfft )

Zoals gewoonlijk wordt de vrije ruimte die gecreeert is door het verdwijnen van grote families rap opgevuld. Nieuwe families springen als paddestoelen uit de grond. De een vindt het een goed teken, de ander zegt dat hiermee de 'controle' over de steden verloren is gegaan...
Onderling zullen zij de komende dagen vechten om hun bestaansrecht. De laatste kogel over de spots is dus zeker nog niet geschoten...

Ama

Voor commentaar / vragen -> #ama

Apocalypse vs. Salvatrucha, Tartarizo (Steelpact)

september 28 2006 Wars archief
Wars archief
Apocalypse vs. Salvatrucha, Tartarizo (Steelpact)

Na weken d? meest-ge?erde familie te zijn geweest, heeft Salvatrucha en haar alliance een zware nacht achter de rug. Het begon allemaal redelijk onschuldig, toen rond middernacht enkele highranks van Vercetti met weinig succes op Salvatrucha begonnen te schieten. Hierop reageerde steelpact redelijk fel en riep per direct haar war generaals op om met tegenacties te beginnen.

Re-organisatie

september 26 2006 Nieuws archief
Nieuws archief
Hej all,

Iedereen zal gemerkt hebben dat we inactief geweest zijn wat betreft het updaten van familie stuff en reporten van wars. Dit vind ik persoonlijk heel jammer maar het is even niet anders.
Wij zullen er alles aan doen om het weer in orde te maken. Verwacht even geen war-reports van ons.

Of deze ook nog komen kan ik ook nog niet melden.
Dat ligt eraan wat we gaan doen bij The Daily Crimes.

Zodra we dit weten zullen we dit hier melden.

Greets
Manti`

Steelpact vs. Amicizia

september 08 2006 Wars archief
Wars archief
De reset was er, een week ging voorbij, de eerste families kwamen uit de grond. Na een paar dagen werden een aantal dingen erg duidelijk. Zo waren 3 allianties duidelijk zichtbaar die de strijd zouden aangaan, maar in zo'n vroeg stadium kwam voor sommige onverwachts. Een confrontatie tussen de allianties kon alleen niet uitblijven, was het nu niet gebeurt was het in een later stadium gebeurt met nog meer slachtoffers.
Amicizia zat na deze war alleen zonder kogels, ze waren erg verzwakt en hadden maar weinig hoge spelers over die genoeg tegenvuur konden geven aan een eventuele war.

Vanavond heb ik met beide partijen een gesprek gehad. Amicizia had hulp gevraagt om Zero neer te schieten. Steelpact heeft dit geweigerd, er volgde een dag van gesprekken. De war van Zero en Amicizia werd op de voet gevolgt en er werd goed gekeken naar wat er geschoten werd. Steelpact had een dag van overleg.

Steelpact stond al sterk na de war van dinsdag, toch besloten ze om over te gaan op schieten om zo nog sterker te worden dan ze al waren. Twee allianties neer, Steelpact nog steeds levend. Een slimme tactische beslissing om niet meeteschieten en de dag erna een bijna kogelloze allianties met de grond gelijk te maken.
Driekwart van de spelers zal zeggen: Dit was een laffe backstab actie
Het overige deel zal het een slimme tactische beslissing vinden. Misschien laf, maar tactisch.

Ardito (Steelpact): Wij hebben een dag lang gepraat over wat we gingen doen. Er zijn berekeningen gemaakt over hoeveel kogels er ongeveer geschoten zijn. We besloten hierna de aanval in te zetten op Amicizia. De hele killbot ging down en moesten een nieuwe regelen waardoor de war later dan gepland begon. Amicizia wist ook dat wij hun wilden schieten en hebben nog 2 spelers van ons mee kunnen nemen voordat wij begonnen met schieten. Tesio en Scythe.

Het leek er dus op dat er iemand was die informatie doorspeelde aan Amicizia. Hoe konden ze anders weten dat er een war tegen hun kwam?

Hcene (Amicizia): Toen de killbot bekend werd gemaakt aan hun schutters wat wij dus ook te zien kregen hebben octo en swanheart suicide gedaan.

Bij Amicizia werd besloten wat dingen omtegooien. Twee spelers zouden suicide doen op 2 dons van Steelpact Alliantie. Tesio en Sancus waren als doel gekozen, don van Tartarizo & don van Salvatrucha. Tesio ging neer, maar nam Octopussy mee in BF. Sancus overleefde het maar schoot Swanheart neer met zijn bf.

Duidelijk was het, Steelpact was te machtig na de slopende eerste war van Amicizia.
Zoals Amicizia over Zero Tolerance liep, liep Steelpact over Amicizia.

Steelpact zit nu op de zetel waar TheFew in 2.4.1 op zat. Het gevaar ligt op de loer en Steelpact zal zeker na gister goed opletten wat ze in huis halen.

Hoelang zal Steelpact het vol houden om op deze manier doortegaan?

ps.: excuus voor het late verslag

Families

Nieuwste Families
Geen families gevonden

Laatste dode families
Alternos [23-06]
Valkyrie [22-06]
Valhalla [21-06]
Norden [21-06]
Venkinto [21-06]

Online Gebruikers

+CarTes00:41:55
jerdy 02:11:44
vasiliy 08:23:05
+Arjinski10:34:11
Lantana 11:06:54
Knaap 14:41:32
+rikkie20:07:05
soepbus 23:13:07
@Critycal 1 dag
Derola 1 dag

Gasten online: 3
Totaal aantal leden: 2,112
Nieuwste lid: Mayseve

Partners