Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

Smitzer
29-03-2017 18:02
:w

Member avatar
Chripz
27-03-2017 18:48
Smitzer :w

Member avatar
lociano
26-03-2017 12:48
Chaos Shock

Smitzer
24-03-2017 17:27
geen tijd voor.. moet keihard reranken omdat iemand mn account heeft doodvermoort Angry

Member avatar
lociano
23-03-2017 20:58
*verzoek aan de Smitzer om de aankomende 2 weken weer zo'n artikel te maken over het verloop vdv.

Member avatar
lociano
23-03-2017 20:58
Chaos Shock

Ledenenquête

Bevalt v5 een beetje?

Ja
Ja
54% [31 stemmen]

Nee
Nee
46% [26 stemmen]

Stemmen: 57
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 31/12/16 13:33

Enquête-archief

Blame Teckna vs. Mara

oktober 02 2006 Wars archief Yopi
Wars archief
Blame Teckna vs. Mara
Guevara vs. Bucaneers


Wie gisteren laat op was zag dat het een en ander aan dons en top 3 voorbij komen bij de laatste doden. Het begon met Fides (aka Galdeana) donna van Mara die geknald werd door Spicspan, don van Blameteckna, hierop volgde in rap tempo de successor Xiuheuctli (aka Johnywalker) die, inclusief zn mat, rip ging en Mara was down. Aangezien Mara onderdeel is van de Steelpact alliantie, de sterkste van deze versie, liet een reactie niet lang op zich wachten. Een tijd erna ging ook Blameteckna rip en volgden de Bucaneers ze in hun lot. Het was hoog tijd voor een bezoekje aan de betrokken families. Waarom schoot Blametecka een onderdeel van de Steelpact alliantie terwijl velen dit als een suicide zien?

Spic: Er waren meer redenen...Mara schoot die middag op mijn sisterfam op een lid die een bf (bullet factory) had. Een andere reden was natuurlijk dat wij onze friends en bloods 1 voor 1 zagen neergaan. Kwestie van dagen en wij waren next. Winnen kon nooit, maar liever dood in stijl dan dood offline. Iedereen wil Steelpact down, maar niemand durfde als eerste, en je weet dat de Belgen de dappersten zijn he ;) Iemand die schrik heeft om zijn account te verliezen, is hier verkeerd.

Een bezoek bij de nieuwe don van Mara leverde het volgende op:
Queresma: Het ging dus over de bf in chic, die had de sister van Blame-teckna (Taccuino). Ze wilden het er zo bij laten, maar Blame-teckna schoot s'avond binnen 5 min Mara down, dat pikten wij niet en dus schoten wij terug. Bucaneer was allie van The Sign alliantie en schoten ook opeens op ons dus die hebben we ook mee plat gelegd.
Ama|bsy: Maar de bf is nu van jullie, dus op zich toch jullie zin gehad?
Queresma: Idd.

Buca, de donna van de Bucaneers, reageerde echter verbaasd.
Buca: Ik wist van niets, ik hoorde dat Blameteckna aan het schieten was en toen werd er gevraagd of ik mee wou doen. Ik zei nee want ik heb daar geen mensen voor online. Ik zat gewoon te kletsen, tot er een op een kanaal zegt rip Buca.
Ama|bsy: Dus je hebt zelf niet geschoten?
Buca: Nee, en het ergste vind ik nog dat Shifter mn successor, door Guevara is geknald. Die heeft toch niet met Steelpact te maken.

Guevara was hier kort maar krachtig over:
Miro`afk (aka Guevara): Ik knalde op Bucaneers omdat ik Steel ben.

Wat ook weer niet verbazingwekkend is aangezien zijn familie een sister is van Cafetaria, wat weer een onderdeel is van Steelpact. (volgt u het nog? Pfft )

Zoals gewoonlijk wordt de vrije ruimte die gecreeert is door het verdwijnen van grote families rap opgevuld. Nieuwe families springen als paddestoelen uit de grond. De een vindt het een goed teken, de ander zegt dat hiermee de 'controle' over de steden verloren is gegaan...
Onderling zullen zij de komende dagen vechten om hun bestaansrecht. De laatste kogel over de spots is dus zeker nog niet geschoten...

Ama

Voor commentaar / vragen -> #ama

Apocalypse vs. Salvatrucha, Tartarizo (Steelpact)

september 28 2006 Wars archief
Wars archief
Apocalypse vs. Salvatrucha, Tartarizo (Steelpact)

Na weken d? meest-ge?erde familie te zijn geweest, heeft Salvatrucha en haar alliance een zware nacht achter de rug. Het begon allemaal redelijk onschuldig, toen rond middernacht enkele highranks van Vercetti met weinig succes op Salvatrucha begonnen te schieten. Hierop reageerde steelpact redelijk fel en riep per direct haar war generaals op om met tegenacties te beginnen.

Re-organisatie

september 26 2006 Nieuws archief
Nieuws archief
Hej all,

Iedereen zal gemerkt hebben dat we inactief geweest zijn wat betreft het updaten van familie stuff en reporten van wars. Dit vind ik persoonlijk heel jammer maar het is even niet anders.
Wij zullen er alles aan doen om het weer in orde te maken. Verwacht even geen war-reports van ons.

Of deze ook nog komen kan ik ook nog niet melden.
Dat ligt eraan wat we gaan doen bij The Daily Crimes.

Zodra we dit weten zullen we dit hier melden.

Greets
Manti`

Steelpact vs. Amicizia

september 08 2006 Wars archief
Wars archief
De reset was er, een week ging voorbij, de eerste families kwamen uit de grond. Na een paar dagen werden een aantal dingen erg duidelijk. Zo waren 3 allianties duidelijk zichtbaar die de strijd zouden aangaan, maar in zo'n vroeg stadium kwam voor sommige onverwachts. Een confrontatie tussen de allianties kon alleen niet uitblijven, was het nu niet gebeurt was het in een later stadium gebeurt met nog meer slachtoffers.
Amicizia zat na deze war alleen zonder kogels, ze waren erg verzwakt en hadden maar weinig hoge spelers over die genoeg tegenvuur konden geven aan een eventuele war.

Vanavond heb ik met beide partijen een gesprek gehad. Amicizia had hulp gevraagt om Zero neer te schieten. Steelpact heeft dit geweigerd, er volgde een dag van gesprekken. De war van Zero en Amicizia werd op de voet gevolgt en er werd goed gekeken naar wat er geschoten werd. Steelpact had een dag van overleg.

Steelpact stond al sterk na de war van dinsdag, toch besloten ze om over te gaan op schieten om zo nog sterker te worden dan ze al waren. Twee allianties neer, Steelpact nog steeds levend. Een slimme tactische beslissing om niet meeteschieten en de dag erna een bijna kogelloze allianties met de grond gelijk te maken.
Driekwart van de spelers zal zeggen: Dit was een laffe backstab actie
Het overige deel zal het een slimme tactische beslissing vinden. Misschien laf, maar tactisch.

Ardito (Steelpact): Wij hebben een dag lang gepraat over wat we gingen doen. Er zijn berekeningen gemaakt over hoeveel kogels er ongeveer geschoten zijn. We besloten hierna de aanval in te zetten op Amicizia. De hele killbot ging down en moesten een nieuwe regelen waardoor de war later dan gepland begon. Amicizia wist ook dat wij hun wilden schieten en hebben nog 2 spelers van ons mee kunnen nemen voordat wij begonnen met schieten. Tesio en Scythe.

Het leek er dus op dat er iemand was die informatie doorspeelde aan Amicizia. Hoe konden ze anders weten dat er een war tegen hun kwam?

Hcene (Amicizia): Toen de killbot bekend werd gemaakt aan hun schutters wat wij dus ook te zien kregen hebben octo en swanheart suicide gedaan.

Bij Amicizia werd besloten wat dingen omtegooien. Twee spelers zouden suicide doen op 2 dons van Steelpact Alliantie. Tesio en Sancus waren als doel gekozen, don van Tartarizo & don van Salvatrucha. Tesio ging neer, maar nam Octopussy mee in BF. Sancus overleefde het maar schoot Swanheart neer met zijn bf.

Duidelijk was het, Steelpact was te machtig na de slopende eerste war van Amicizia.
Zoals Amicizia over Zero Tolerance liep, liep Steelpact over Amicizia.

Steelpact zit nu op de zetel waar TheFew in 2.4.1 op zat. Het gevaar ligt op de loer en Steelpact zal zeker na gister goed opletten wat ze in huis halen.

Hoelang zal Steelpact het vol houden om op deze manier doortegaan?

ps.: excuus voor het late verslag

Amicizia vs. Zero Tolerance

september 06 2006 Wars archief
Wars archief
Daar was die dan, de eerste echte war tussen 2 allianties.
Was het in 2.4.1 TheFew vs Vertigal en Legendario, is het hier precies andersom.
Amicizia liet dit maal niet zomaar over zich heen lopen en vond een vroege confrontatie met hun grootste vijanden beter dan nog een weekje wachten.

Zo zegt Hcene het volgende:
We kregen verhalen dat Zero Tolerance ons wou schieten, voor ons een reden om de benodigde maatregelen te treffen.

Al snel bleek dat Zero Tolerance voor een verrassing stond. Ze wisten wel dat er verhalen gingen maar voor hun was dit nog geen reden om tot schieten over te gaan. De eerste familie van de Zero Tolerance Alliantie ging dan ook snel neer. De tweede fam van deze versie was in 5minuten van de kaart verdwenen. Het was duidelijk dat het niet bij Asylum alleen zou blijven. Een uur en 2 minuten later ging Newty (Alvez) down. Voor Alvez gelde hetzelfde als Asylum, ook zij waren binnen 5minuten verdwenen.

Er waren nog maar 2 families over, Speranza & Uomopazzo.
Next on the list: Uomopazzo
Amicizia zal ongetwijfeld krapper zitten in de kogels, na de eerste 2 families zeer rap met de grond gelijk gemaakt te hebben. Toch hielden ze de moed erin en gingen door waaraan ze begonnen waren.

Nadat Alvez, Asylum en Uomopazzo weg waren was het de beurt aan Amicizia om een familie te zien neer gaan. Buiten de suiciders werd Eternity ook nog even uit de lucht geknalt.

De enige familie die nog rechtop stond was Speranza en ook de kleinste familie van de vier.
Maar om 23:12:34 moest ook Gogo (Speranza) toegeven aan de systematische war van Amicizia.

Amicizia is bij deze war als winnaar uit de bus gekomen...
Zal er na deze war weer een wervelwind door Omerta gaan zoals in 2.4.1 of zal het nu rustig blijven.. De toekomst zal het ons vertellen

Voor de spelers die het interressant vinden om de doden nog is na te kijken..
Klik Hier

Families

Nieuwste Families
Geen families gevonden

Laatste dode families
Boefjes [29-03]
Rascals [27-03]
Sunnyvale [27-03]
Venkinto [27-03]
Guardians [26-03]

Online Gebruikers

+Smitzer00:54:37
Esromeron 01:24:39
Chripz 02:12:55
jerdy 02:32:27
Redlabel 03:24:35
@Critycal03:47:49
snakerider 03:56:05
kwabbel 06:41:05
themoon 09:59:13
Pluisjee 10:18:28

Gasten online: 1
Totaal aantal leden: 2,078
Nieuwste lid: Instinct

Partners