Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

TaylorSwift
16-01-2019 13:51
pep snuiven

Member avatar
Arjinski
15-01-2019 20:43
Gr aan dirk

Fair
08-01-2019 11:59
E MIKE WAAROM GEEN GR AAN MIJ

badeend
26-12-2018 15:07
Noisy kan lekker zuigen . op een chocolade piel. Pfft

wesleysld
25-12-2018 17:55
@Crit waar kan ik me inschrijven?

Noisy
16-12-2018 20:05
@Critycal Op nl?

Ledenenquête

Bevalt v5 een beetje?

Ja
Ja
50% [41 stemmen]

Nee
Nee
50% [41 stemmen]

Stemmen: 82
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 31/12/16 13:33

Enquête-archief

Impact alliantie vs. the Dirty Seven.

november 16 2006 Wars archief Yopi
Wars archief
En toen schrok iedereen wakker uit zn winterslaap... Na wekenlang onderhand in slaap te zijn gewiegd, een rip fammetje hier en daar niet meegeteld, werd gisteren weer duidelijk waar dit spel om draait, namelijk ----> knallen. De ene familie is daar beter in dan de andere, hetzelfde geldt voor de allianties.
Uit deze 2e Mikado-war is volgens omstanders maar weer eens gebleken dat niet alleen een goede organisatie belangrijk is om een war te winnen, maar dat je ook de juiste 'friends /bloods /alliantie' moet hebben. De sterkte van een alliantie blijkt dus niet uit het aantal families dat er in zitten, maar uit de bereidheid om voor elkaar te schieten. Over welke allianties heb ik het hier?

Octopussy, Endless vs. Braveheart & Shaolin vs. Lucadello & Vedici. vs. Ladida

november 13 2006 Wars archief
Wars archief
Octopussy, Endless vs. Braveheart & Shaolin vs. Lucadello & Vedici. vs. Ladida

Baltimore bloods

Ook in Balti was niet alles koek en ei. Na een schijnbaar heftige woordenwisseling werden de tommies tevoorschijn gehaald en eindigde het in de kill van de Braveheart familie. Octopussy werd bijgestaan door hun bloods die blijkbaar niet alleen dienden als opvulling op de familiepagina (zoals deze versie vaker het gebruik is) maar hen daadwerkelijk te hulp schoten.

Anita (top Octopussy aka Apallonia): Pleepapier, de voormalige consig van Octopussy, ging naar de sotto van Braveheart om toestemming te krijgen voor een nieuwe fam in Balti. Die werd wel heel brutaal en dreigde Pleepapier een paar kogels in z'n kont te jassen. Dat kon hij natuurlijk niet over zich heen laten gaan en schoot daarop die sotto. Helaas ging hij dood in backfire. Kort daarna begon Braveheart te schieten op Octopussy. Even later was ik rip en volgden 2 van onze capo's. Endless (onze bloods) ging ons helpen met schieten en Braveheart ging down.

Wegens retirement en algemene afwezigheid heb ik de top van Braveheart niet kunnen bereiken. Indien gewenst kan er contact worden opgenomen via #ama.

------------------ EINDE UPDATE ---------------

Gisteren avond was wellicht een van de meest rommelige wars a la Mikado aan de hand.
Iedereen riep wat over de oorzaak, en iedereen had misschien ook deels gelijk / ongelijk. De een riep dat heel de New York alliantie ( = The Rhythm Alliance Shaolin - Vincitori - Saggio - Ladida - Vedici & Sisters) op Lucadello schoot, de ander zei dat het maar 1 familie was.
Wat was er werkelijk aan de hand?

DMG (top Shaolin aka Dirtmcgirt): Shaolin heeft alles voor het grote deel zelf gedaan, Vedici schoot enkele af in ruil voor de BJ en Vincitori kreeg van ons de PB. Het was een geschil tussen 2 personen voornamelijk waar een hele familie op moest worden afgerekend. Bij ons was er niets aan de hand, maar dat gestook om actie tegen ons te verrichten kwam steeds sterker en van 1 persoon, de founder van Lucadello. We vinden het spijtig voor de rest van de Lucadello spelers maar de actie van 1 top lid beslist het lot van alle spelers.

Lucadello keek hier duidelijk anders tegen aan en greep terug in het verleden om de huidige war uit te leggen.

Streetwise (founder Lucadello): Het is allemaal begonnen in de war van Superior vs. Masters.
Wij kregen toen kogelfabriek NY in bezit. In de ochtend flipten er een paar mensen van Shaolin en schoten onze BF owner. Daar is gezeik om geweest maar was ondertussen uitgewerkt. De voorheen don Dirtmcgirt was afgetreden voor die war en was gister weer aangetreden als don. Die hoorde de gebruikelijke roddels dat er geschoten zou worden, begon toen spoken te zien en heeft een reden gezocht om te gaan schieten.

Ama: Hadden jullie bloods of sisters die meeschoten?
Streetwise: We hadden al wel stel bloods etc in een kanaaltje gehaald maar daar was de helft te druk met inviten ipv te knallen, dit mede om hagjes te redden, dus konden we weinig uitrichten.


Delizia (donna Lucadello): DMG en Streetwise zn problemen begonnen toen Masters werd geschoten en de bf houder de bf aan Lucadello wilde geven. Vervolgens kwam ik er de volgende dag achter dat Shaolin onze bf houder had geschoten. Toen ik kwam om een verklaring werd ik uitgemaakt voor scheinheilige en dat terwijl ik top was van hun eigen familie. Shaolin gaf vervolgens de bf aan Vincitori. Vanaf dat moment was Streetwise erg boos en wilde Shaolin neer hebben. Maar aangezien ik don was, en ex Shaolin had ik de uiteindelijke beslissing hierin en ik wilde mijn vrienden niet schieten om zoiets. Probeerde vervolgens weken een gesprek met de Shaolin top te hebben, om dingen op te lossen en oude koeien te begraven. Donderdag avond maakte DMG in het NY top kanaal bekend dat hij Lucadello ging schieten. Vervolgens werd iedereen bij elkaar gehaald en een killbot gemaakt voor het geval ze gingen schieten. Deze bot heeft Shaolin vervolgens gebruikt als excuus naar hun leden om de war te starten terwijl het een ruzie was tussen DMG en Streetwise. DMG heeft mij vervolgens geschoten (ipv Streetwise). DMG heeft dit hele gebeuren aan zichzelf te danken, als hij niet ons lid had geschoten was er nooit wat aan de hand geweest. Dit is nou eenmaal hetgene wat de banden tussen de 2 families kapot heeft gemaakt. Uiteindelijk zullen beide families hier de dupe van zijn. Shaolin was een stuk sterker met mij, dan zonder. Helaas waren ze te druk met spoken zien om dit door te hebben

New York was niet de enige stad waar het flower power gehalte onder het nulpunt was gedaald. Ook Ladida en Yakuza moesten er aan geloven. Vedici en Ladida, die overigens samen in de Rythm Alliantie zaten, waren elkaar meer dan beu en besloten hun geschil op de old fashioned manier te beslechten, met de wapens vol op elkaar gericht.

Shadiraa: Ik ben founder Ladida en vanaf het begin dat ik objecten van Steelpact kreeg zit Vedici op mijn objecten te azen. Dus uit eindelijk zijn we samen met Vincitori en Shaolin een alliantie gestart (the Rhythm).
Ama: Maar zij schieten jullie nu ook toch?
Shadiraa: Ja, tijdens elk alliantie gesprek werd ik aangevallen op mijn objecten door Axl en Giuu, dus uiteindelijk heb ik met mn kogelfabriek hun gejoined. Nu was eergister door een Dorso member op Granite geschoten. Dorso weigerde schadevergoeding en gisteren schoot Dorso mijn roulette houder. Dat is al heel lang een goede vriend van mij dus ik was Dorso goed zat. Te veel suiciders in die fam. Dus ik had met mijn account 3 Dorso members neergehaald. Ik had snachts met Knaap alles uitgesproken, word ik alsnog door Vedici geschoten zogenaamd omdat Dorso dat wilde. Dat was gelogen, dus is er toen suicide gegaan op Giuu (founder Vedici) die was niet zo blij.


Ipkiss had ook nog het volgende cryptische commentaar:
Ipkiss (top Ladida): The other dream is rising.

Knaap (top Dorso): Het begon met 2 lc's die beslisten om te suiciden uit Dorso. De eerste hadden we geen bewijs van dat hij in Dorso zat dus er werd geen schadevergoeding voor betaald. Ladida was het er niet mee eens maar lieten het er wel bij rusten. Na de 2e suicider wat overigens ook een erg goede vriend was van mij, besliste we 60 mil aan Ladida te betalen. We waren al getipt die middag dat Ladida op ons wou schieten dus ik was al met Puyol aan het praten. Tijdens dit gesprek ging ik rip. Ik verdacht eerst Ladida maar uit de ws bleek dat Vedici's bf owner (Shadiraa) mij had geschoten. We gingen praten en het bleek dat ze er gewoon even doorheen zat. Haar reden om mij te schieten was, de anderen in jouw top zeggen dat ze van jou geen geld mogen geven. Dit klopt ook wel, maar ze is nooit bij mij geweest hierover. We waren er wel uitgekomen. Ik vind het jammer dat het zo gelopen is. Dorso is overigens buiten deze war gebleven.

Giuu: Zoals iedereen zag was er een Alliance gestart tussen Shaolin - Vincitori - Saggio ? Vedici ? (Ladida) & Sisfams. Vrij snel waren er geruchten dat Lucadello Shoalin wilde paffen. Vedici Shoalin Vincitori hebben vervolgens Lucadello omgelegd. Ladida haakte af en gaf als reden: ?Hier hebben ze zelf voor gezorgd dat Lucadello Shoalin wil paffen? wij doen er niet aan mee. We accepteerden het maar. Ladida had de BF van Detroit, doordat we deze alliance hadden opgezet hadden Ladida & Vedici een deal gemaakt: Om de BF 1 week in je eigen familie te houden voor eigen bulletdeals. Shadiraa was de holder en joinde Vedici om deals te geven. Ze begon zomaar op Dorso te schieten en legde 3 lc's om. Dorso wilde vergoeding maar Shadiraa zei: ?Moet je bij Giuu zijn ? Ik weet niet wat haar intensie was.
Aangezien Shadiraa hoofd van Ladida is/was hebben we maar meteen actie genomen.


Ook Yakuza kreeg zijn portie van de war te verduren, zij het in de vorm van een hijack door de founder van Salvatrucha.

Batista: Yakuza is Fabrizia voor de hijack en is een familie van Wump... die had Salva een keer weggeschoten dus heb hem ff teruggepakt. En het zijn naaiers ... ze denken alleen aan hun eigen hachje, eigen alliantie backstabben etc. net zo als Manglia.

De bovenstaande families waren vast niet de enige die schoten en werden beschoten. Zoals ik al zei, het was een rommelige war, en mocht ik iemand die verder iets vermeldingwaardigs heeft gedaan vergeten zijn, dan weet je me wel te vinden.

Greets,
Ama

Tarricone, Emporio, Dorso, Corleone, Mussomeli vs. Truemasters.

november 02 2006 Wars archief
Wars archief
Tarricone, Emporio, Dorso, Corleone, Mussomeli vs. Truemasters.

Gisteren ging een van de grootste families, Truemasters, neer. Niet alleen liet hiermee een nieuwe alliantie van zich horen, een andere pact toonde volgens insiders scheuren...

Fire^Blast^ (top Emporio): zoals men heeft kunnen zien werd 2 dagen geleden, Luchesse bruut neergehaald door Truemasters (aka Masters), zodat deze een sisterfamilie konden starten in LV en de bulletfactory konden pakken. Aangezien Luchesse bloods van onze alliantie waren en Masters hierdoor wel erg sterk werd hebben Tarricone / Emporio / Dorso/ Mussomeli een killbot ingevuld en zijn we die avond gaan knallen. Masters richtte zich helemaal op Dorso daar zijn zware verliezen geleden.

Ama: ik hoorde dat Masters zich vooral op jullie richtten?
Yale (donna Dorso): Ja, vind ik wel onterecht, want we schoten met Superior (Tarricone - Dorso - Emporio) + Corleone. Fabrizia en Manglia zitten er ook bij maar die hebben nog niet geschoten...

Masters zat echter in een pact. Namelijk de NY-pact.... er volgde echter geen enkele kogel van dat pact richting de Superior alliantie om Masters te helpen. Wat was hier aan de hand? Ik ging op bezoek bij Masters.

Lyca (top Masters): Het begon toen Masters een sisterfam wilde beginnen. Een aantal van top hadden daarvoor LV uitgezocht en besloten Luchesse te knallen. Daar kwam gisteren dus een reactie op. We hadden 's middags al berichten erover gehad. NY pact was gevraagd om bij een eventuele aanval op Masters mee te helpen. Masters schoot ook voor hun steeds maar die weigerden, bang voor hun eigen hachje. Masters was goed om zich te verschuilen achter het NY-pact. Ze hebben idd ook op ons geschoten, en op onze sisterfam, wel pas nadat we down waren, en kogelloos de restantjes. Shaolin schoot niet enkel op ons, vanochtend schoten ze een member van Lucadello ook die had de bf van mij gehad en was geen masters maar Shaolin wilde de bf dus schoot op ook hem.

Masters besloot het hier niet bij te laten en schoot de don van Shaolin om hiermee hun ongenoegen te laten zien. Shaolin was hier niet van gediend en schoot terug.

Luciana (consig Shaolin): Wij hielpen Masters niet omdat toen ze op Luchesse schoten voor de objecten het NY pact van niks wist. Dus toen ze de dag erop kwamen dat Dorso hun aan zou vallen had ik zoiets van jah dit had je kunnen weten en nu mogen wij helpen opknappen. Op het moment dat er sprake kwam van een Dorso aanval werd de BF algauw ondergebracht bij Lucadello. Die hebben we dus idd terug gehaald, omdat Masters ook op onze don ging knallen en op members, dit pikken wij niet.

Een ander, zeker niet onbelangrijk, nieuwtje is de naamsverandering van de #1 familie Tarricone in Fumatore.

ThomasB: Fuma heeft niks met de war te maken. We zouden vorige week al starten, maar Missmissy (aka Yvanka) ging dood. Na veel praten met Tarricone top is dit nu als oplossing gekomen. De belangrijkste reden voor de naamsverandering juist is omdat we anders Tarricone leeg zouden trekken en er niets overbleef.

Overigens is niemand verplicht te blijven indien hij of zij het niet eens is met de naamsverandering. De leavekosten zijn tijdelijk dan ook op 1 $ gezet.

Tot slot nog het nieuws dat er een nieuwe alliantie is. Of deze even sterk zal worden als zijn voorganger en het spel zal domineren moet de komende tijd nog blijken.
Voor comments --- > #Ama

Activatie Email

oktober 31 2006 Bugs
Bugs
De activatie e-mail komt helaas niet altijd aan.
Omdat mijn mailbox af en toe overloopt van de mailtjes van de server omdat de activatie mail niet aangekomen is, heb ik besloten deze uit te schakelen.

Je kan je dus gewoon registreren zonder ook nog is naar je mailbox te gaan.
Have Fun

Tarricone vs. Nightmare

oktober 30 2006 Wars archief
Wars archief
A new era has begun...

Nieuwe tijden zijn aangebroken op Barafranca. Met de neergang van de machtigste alliantie tot nu toe van deze versie, namelijk Steelpact, is er voor de families na de Steelpact periode een nieuwe tijd aangebroken. Tot nu toe lijken hiervan o.a. Fabrizia en Tarricone de vruchten te plukken en beide families zijn dan ook zeker niet kill-schuw.

Tarricone, onterecht uitgemaakt voor vriendenloos zo bleek later, schoot vorige week Nightmare neer.

Missmissy (top en voormalige donna van Tarricone): we kregen te horen dat ze ons wilde schieten, dat we zelfs al in de killbot stonden, dus we moesten ze voor zijn. Het was wij of zij.
Ama: dus puur gebaseerd op roddels?
Missmissy: roddels die vrij zeker waren en uit een betrouwbare bron kwamen iig.


Yort had echter gezegd nooit op Missmissy te schieten...

Missmissy: ja heb ik ook altijd tegen hem gezegd, alleen mijn top dacht er anders over. Ik kon het altijd toppie met Yort vinden alleen hij kwam 1 x bij me dat ie niet wist wat ie met Tarri aan moest omdat wij er volgens hem alleen voorstonden.

De top van Nightmare had daar duidelijk gemengde gevoelens over.

Yort (top Nightmare aka Shiro): Het begon gisteren toen we een vage tip kregen dat we eventueel geschoten zouden kunnen worden. Ik ben toen gelijk gaan kijken welke familie dat zou kunnen zijn. De enige die er tussenuit schoot met hoge online was Tarricone. ?Gelukkig wist ik beter?, want vanwege een goede vriendin ( Missmissy aka Yvanka) die ik daar ken heb ik dat gelijk uit mijn hoofd gezet. Tot mijn grote teleurstelling werd ik daarna toch geschoten door Tarricone.

Emporio die bloods was met Nightmare en beschuldigd werd van hen in de steek te laten had hier het volgende over te zeggen:

Fire^Blast^ (don Emporio aka Smoothy): Nightmare maakte achter mij rug om plannen om Tarricone te schieten. Verder kwamen ze afspraken niet na zoals dat we objects zouden delen. Wanneer ik daar naar vroeg werd ik genegeerd.

Smoothy die toevallig vandaag rip ging als Godfather door een retired brug -in de volksmond ook bekend als Retired noob met veel rih in zn ripforum- (niet te verwarren met een suicide actie waarbij iemand rankt met een duidelijk doel) roept hiermee nogmaals de vraag op wat voor meerwaarde je rang als Godfather heeft als je geschoten wordt door een brug en die niet eens mee gaat in je backfire. Is dit positief deze versie omdat je als schutter in zo een voordeel bent en er dus meer geschoten zal worden of juist negatief omdat je rang en positie bijna geen waarde meer hebben?

Dat is natuurlijk aan jou om uit te maken : )

Voor comments #Ama

Families

Nieuwste Families
Geen families gevonden

Laatste dode families
Scalune [26-07]
Heroes [25-07]
Berlin [25-07]
Oeps [23-07]
Girorosa [23-07]

Online Gebruikers

TaylorSwift 15:29:21
+Arjinski 1 dag
badeend 1 dag
Esromeron 5 dagen
Fair 6 dagen
baltor 1 week
Triax 2 weken
Gallucio 2 weken
dronke 2 weken
wesleysld 3 weken

Gasten online: 3
Totaal aantal leden: 2,133
Nieuwste lid: Mocr0y

Partners