Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

Derola
21-06-2017 22:23
@Arjinski hoi jankjinski :w

karin
17-06-2017 19:16
wat een faal war op Venkinto,,

Blackdahlia
15-06-2017 14:57
fk, uit huis gezet door mn vader

Member avatar
CarTes
13-06-2017 21:37
JAJA nog een report online, wat een verhelderingen allemaal man man man uitmuntend

Member avatar
Arjinski
13-06-2017 18:42
top reports CarTes bedankt !!!!!!1!

Member avatar
CarTes
12-06-2017 22:48
OOK die andere war staat erop Boeienddd lezennn snel snel

Ledenenquête

Bevalt v5 een beetje?

Ja
Ja
54% [37 stemmen]

Nee
Nee
46% [32 stemmen]

Stemmen: 69
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 31/12/16 13:33

Enquête-archief

Donkeys, Bertone, Furia vs. Avalon, Cafetari, Tifosi / Steelpact vs. vrijwel iedereen

oktober 24 2006 Wars archief
Wars archief
Donkeys, Bertone, Furia vs. Avalon, Cafetari, Tifosi
Steelpact vs. Donkeys, Gremlinco, Groundzero, Furia, Somnium, Criminalos en Fermanda.


Na een turbulente week waarin heel veel LC+ een nieuw account hebben moeten registreren volgt hier dan eindelijk het war report van de grootste war (tot nu toe) van deze versie, inclusief interviews van prominente figuren die er de aanleiding toe waren.

Aangezien Donkeys, Furia en friends het vuur openden op Salvatrucha volgt eerst een gesprek met hun don die het hoe en wat uitlegt.

Sil (don Donkeys): Ik vond Steelpact in het begin eigenlijk al te groot. Zij waren de enige alliantie die echt iets was. Maar ja ik wou toen niks doen maar van de week hoorde ik dat een paar mensen van Furia en Bertone wel op hun wou knallen wat mij ook wel wat leek aangezien ze bijna alle objecten hadden en zo kwam er eens een leuke war. Donkeys zelf had nog geen 1 kogel geschoten dus mijn leden wilden ook graag schieten. We schoten als eerst Salvatrucha weg en later kwam de rest. Het doel ervan was in ieder geval wat actie en hopen dat het nu beetje open ligt en niet dat er alleen 1 alliance is die alles bepaalt en heeft.
Ama: wie schoten jullie vervolgens?
Sil: Avalon wat op geknald (door Bertone) en Cafetaria en Tifosi.


Zoals eerder al gezegd stonden Salvatrucha en de rest van de Steelpact alliantie ook niet stil. Ik ging op zoek en kwam terecht bij een uiterst gepikeerd lid van de top met een enorme mat. Hij wist me het volgende te vertellen...

Walker (top Salvatrucha): Donkeys viel ons met Furia aan. Ze gingen in 1x soort van suicide op Salvatrucha. Toen gingen wij iedereen bij elkaar halen om terug te knallen. Tarricone en Somnium etc. Somnium haakte af, Tarricone bleef trouw wat heel netjes is. Cafetaria knalde mee als een malle. Een dikke thnx voor Masters die hebben ons goed geholpen. Na een tijdje waren Furia en Donkeys merendeels down, maar we waren best wel geraakt. Toen kwamen er geruchten dat er nog meer fams zouden gaan knallen, dus stonden we op het punt om een keuze te maken. Wachten hoe we geknald werden en laf zitten afwachten tot we nog meer aanvallen voor objecten zouden krijgen en Somnium lekker laten zitten... maar wij besloten als eerst Somnium op hun lafheid af te rekenen.

Somnium had hier het volgende over te zeggen:

Misshysteria (top Somnium): Omdat we dus niet meeschoten hebben ze ons maar geschoten. Ze knalden dus op onze sister omdat wij niet meeschoten. Ze hebben niks gezegd, zijn gewoon gaan knallen. Ook al hadden we wel meegeschoten, had toch niks uitgemaakt
Er waren nog maar weinig hogen bij ons. Tifosi en Dorso schoten op ons.


Steelpact ging echter door..

Walker: toen besloten we alles te knallen wat ons niet aan stond.

Zo gezegd, zo gedaan.. . .o.a. Donkeys, Gremlinco, Groundzero, Furia, Somnium, Criminalos en Fermanda vielen in de categorie 'alles wat ons niet aan stond' .
De hel brak los en iedereen was in rep en roer.

Akuma (donna Furia) die werd gebeld met de mededeling dat ze op de killbot van Steelpact stonden had hier het volgende over te zeggen:

Elclio: het was dus kiezen, schieten of geschoten worden. Een aantal members wilde graag wat actie en waren dus voor het plan om zelf maar te schieten. Misschien dat er dan ook einde kwam aan de overheersing van Steelpact. Half Bara was het wel zat dat Steelpact alle grote objecten beheerde en alle BF's maar niemand ondernam iets. Wel zeuren, niets doen. Toekijken, jammeren, maar niet doen, bereik je niets mee en lood moet vliegen. Toen we lucht kregen dat Donkeys ging schieten kwamen mensen dus ook bij ons vragen om mee te doen. Toen ik terug kwam ging het precies los.

Een andere familie die meeschoot (en midden in de war overgenomen werd door een nieuwe top 3 en gelijk stopte met schieten) was Darkness. Wat was hier aan de hand?

Muyo (don Darkness): Steelpact + aanhang kreeg war met Donkeys + aanhang. Dat waren van beide kanten wel 5 fam's tegen 5 fam's. Ik besloot om me er ff niet mee te bemoeien, want ik was geen sister van 1 van de steelpact-fam's. Ik was bloods met Tifosi, maar sinds de dood van Simple (aka Puyol) is Tifosi helemaal veranderd, dus ik besloot niet mee te schieten met Steelpact, het leek mij een vrij eerlijke war. De volgende dag kreeg ik dreigberichten dat ik de boel naaide (wat helemaal niet zo is). Betahaghi heeft toen familie opgericht zodat ie GF was en toen schoot ie mij. Toen ik rip ging wilde ik eerst heel Darkness/Lightness op steelpact afsturen, maar dat heb ik later geanuleerd. Iedereen schoot op iedereen, dus ik heb mn beste schutters uit de kast gehaald en ben families down gaan poffen. Disprezzo, Irmalioni en Fermanda heb ik down gehaald.

Donparra (top Fermanda): Wij waren neutraal totdat ineens Darkness knalde. Dus gingen we los tegen Darkness en Tifosi. En tja ik ben geknald door Anarchy. Ik heb altijd gezegd ik knal op niemand.
Ama: en toch geschoten, idee waarom?
Donparra: ja, omdat Julio en Puyol zoveel mogelijk fams down wilde. En ik denk dat ze dachten dat Fermanda wel easy zou zijn. Mijn fam ging los op hun en later op de rest van steel. Ze hebben zich denk ik vergist he.


Ook Tifosi schaarde zich natuurlijk achter Steelpact.

Puyol (top Tifosi) : Ik werd gebeld dat Salva down was gehaald door Donkeys en Furia, daarbij heb ik opdracht gegeven om de allliance niet in de steek te laten. Tifosi en haar members hebben die dag en nacht 10 Gf's de grond in geboord. Iedereen knalde zich leeg, maar wij stonden er voor de alliance zoals dat hoor. Muyo (don Darkness) ging rip omdat er bepaalde personen vonden dat ze de alliance in de steek lieten, daarom knalden we Somnium en Criminalos. Ze wilden allemaal dolgraag bij Steelpact horen, maar schieten deden ze niet als het nodig was. Toen heb ik met hem besloten een total war te beginnen. Hij had wat verzoekjes: Fermanda, Disprezzo en Imbroglioni en zodoende gingen die rip. Doel van total war was ook dat fams wakker zouden worden. Er zijn zoveel fams en er is alleen war als Steel schiet. Ik hoop dat mensen door krijgen dat het een maffia spel is. Wat je niet aan staat moet je paffen.

Destination, onderdeel van Steelpact, zei het volgende:

Marcske (top Destination): De hele dag waren er geruchten. ?s Avonds werd via een hoge member van ons bekend dat Furia/Donkeys killchan op Steel hadden. In de top channel van Steelpact waarschuwde ik dat niet alles onzin was, dat er wel degelijk een aanval kwam van Donkeys. Dit werd echter weggelachen door o.a. Johny. Met Slikkie ( don Cafetaria) gesproken, hij en onze dons op tijd safe. Vervolgens schoten er brugs van ons op Donkeys. Direct kwam o.a. Darkfader pm van het is mijn killbot, Avalon/Desti staan er niet op, als jullie niets doen, worden jullie ook niet geknald. We konden lezen dat er op onze don geprobeerd was, maar dat deze safe zat Smile Echter zodra er binnen Steelpact geroepen werd over Somnium, Fabrizia etc knallen, terwijl niet eens de aanvallers down waren, tja daar schoten we vanzelfsprekend niet op, bloods zijn voor ons bloods. En de verhalen dat Desti apart deed, we zeiden het enkel bij wars van Steelpact als we het er niet mee eens waren. Zelf was ik bezig met Theinferno killen vanwege persoonlijke dingen (zie zn rip-forum). Helaas waren er mensen die me dat niet gunden en me 8 min voor ik kon killen schoten. Dit is dan t allerlaatste van mij. Voor alle vrienden van 2.5 jaar Bara, t was fantastisch, voor die personen die rl en spel niet uiteen kunnen houden, kijk eens in de spiegel.

Hiermee zijn de grote lijnen van de war alvast wat uiteen gezet voor enige duidelijkheid. Binnenkort volgen er meer interviews van participerende families Smile
Inmiddels roken overigens bijna 20 nieuwe families hun kans en schieten ze als paddestoelen uit de grond. Donkeys en aanhang is weliswaar weggeknald, Steelpact is met de rip van Cafetaria en Tifosi verzwakt... of ze binnenkort weer even sterk zullen staan als eerst of dat er een nieuwe sterkere alliantie zal ontstaan zal de toekomst uitwijzen Smile

Voor commentaar --> #Ama

Mega War 2.4.2. Donkeys, Furia. vs. Steelpact

oktober 22 2006 Wars archief
Wars archief
Pak iets aan voordat het een probleem is. Schep orde voordat de chaos intreedt.
Lao-Tse (Chinees filosoof )


Net zoals velen viel ik ook met mn neus midden in DE war van deze versie zonder er een vermoeden van te hebben dat het zo omvangrijk (bijna alle families doen mee) zou zijn en zo lang zou duren.

Het is niet gebruikelijk om een war report te schrijven al voordat de war voorbij is, aangezien de top van een familie dan te druk bezig is en een verkeerd geinterpreteerde interview voor nog meer war kan zorgen. (Vandaar dat er ook wordt gewacht met het posten van interviews.)
Maar in dit geval maken we wel een kleine uitzondering om wat info te geven omdat het zo chaotisch is voor mensen die geen idee hebben waar het over gaat en er ongelooflijk veel Godfathers en First ladies voorbij zijn gekomen bij de laatste 10 doden.

Waar begon het allemaal mee?

Demons, Destination, Hammerheads & Syndicata

oktober 20 2006 Wars archief
Wars archief
Demons - Back to hell

Zoals we gisteren al twee nieuwe fams in het overvolle Philadelphia zagen starten, leek vandaag de oldtimer Demons het nog niet vol genoeg te vinden.
Echter lieten de overige Phil-Fams al snel merken dat ze het hier niet mee eens waren, en haalde Demons net zo snel weg als ze stonden.

Hierover zegt Donakcent (Passionata) het volgende:
De Phil-fams knalden Demons omdat ze naar eigen zeggen met toestemming waren gestart, wat absolute onzin was! Ze hadden helemaal geen toestemming, net als de 20 fams die daarvoor al om toestemming hadden gevraagd. Ook lijkt het of ik als enige de schuld krijg, maar de Phil-fams schoten samen, ik schoot alleen de don en vermoorde de opvolger in mijn backfire. Hierdoor lijk ik als enige verdacht.. ach.. ik zie het maar als compliment..

Zullen de vele fliendjes zoals op de fampage van Demons vermeld stond wraak nemen?
Zo j? dan zal Omerta's veldhospitaal een drukke tijd krijgen...

Voor commentaar: Hcene @ #thedailycrimes


Destination down.. en weer up

Een andere opmerkelijke gebeurtenis deze week was de hijack van Destination, wellicht de sterkste familie van de Steelpact alliantie. Ik begaf me door donkere gangen en duistere channels op zoek naar de hijacker waar zoveel over gespeculeerd werd en kwam uit bij Immobilyser. Wie, wat, hoe en vooral waarom?

Immobilyser: wat: wraak op Steel. Het had ook een andere Steel fam kunnen zijn, maar in Destination zat ik toevallig. De reden: ze hebben veel mensen genaaid, waaronder veel vrienden van me. Ze hebben families weggeschoten vanwege geruchten die uiteindelijk niet bleken te kloppen. Ik heb deze hijack compleet zonder bemoeienis van anderen uitgevoerd. Het is een tweemans aktie van Immo en Meng. Verder wil ik nog wel wat info geven. Er is een groep mensen die zichzelf Killpact noemt, die hebben plannetjes.

Een bezoek bij de top van Destination leverde totale onbegrip voor zijn actie op.

Marcske: Het was geen eenmansactie. Hij kwam met een verhaal dat Salvatrucha en Cafetaria de versie verknallen en Desti deed niks fout, maar hebben te veel simpel Cafe gevolgd. De hijack was nix tegen ons, gewoon om ons wakker te schudden. Het was voor Meng en Franka. Dus ik was verbaasd, Franka close met ons. Apocalyps destijds en Fabrizia nu alles voor gedaan. Zegt ie nou wordt mij anders verteld. Bleek dus compleet verzonnen door Immo om Franka te naaien


Hammerheads vs. Syndicata

Dat een suicide-kill kan leiden tot schadevergoeding is algemeen bekend. Dat die vergoeding afhankelijk is van rang, familie en motieven is ook standaard. In het geval van Hammerheads vs. Syndicata draaide een verzoek om een schadevergoeding uit op de uitdunning van Syndicata en de rip van Hammerheads. Wat was hier gebeurd?
Tattoo (top Hammerheads): de aanleiding was dat iemand uit mijn familie gestapt was en suicide deed op de don van Syndicata (Ilduce). Ze kwamen 20 miljoen vergoeding eisen en ik wou daar niet op in gaan. Toen ik zei niet te betalen begonnen ze te dreigen dan mijn back fire leeg te schieten en werd Teazer en Ilduce zat met dreigen dus nam stappen.

Tattoo was niet gediend van bedreigingen en opende hierop het vuur op Syndicata die o.a. werd bijgestaan door Vincitori. Een bezoek bij de toenmalige don van Syndicata leverde het volgende op:

Montiglio: een lc uit Hammerheads had mij geschoten, dus ik ga ff langs en zeg Tattoo wat doen we hieraan. Ik was 40 k kogels kwijt en wou dus vergoeding. 40.000 x 500 = 20 miljoen.
2x 10 mil vond ik ook goed, maar ook dat werd geweigerd. Mn sotto had genoeg gehoord dus die ging weg. Ik zei: ik hoor alleen dat je mijn bod teveel vindt, maar doe eens een tegenbod. Als ik 20 zeg wil dat niet zeggen dat ik 20 wil, maar hij moet me wel een bod doen. Maar goed niks gehoord en toen werd ik gisteren gebeld dat ik rip was.


In plaats van een vergoeding te krijgen ging Ilduce echter rip. Vincitori liet hun bloods echter niet in de steek en de consig (Style) haalde Tattoo neer. Hierop ontstond er totale war tussen de families en ging o.a. mijn persoontje ook rip

TheParty (top Vincitori): ik heb 1 ding te zeggen. Ik ga ten alle tijde voor mijn sister familie, en dat wist Tattoo, heb ik hem gezegd, dus hij kon het weten.

Ter afsluiting had Tattoo nog het volgende te melden :

TATTOO: Als iemand mijn maatje is ingame laat hem dan bewijzen door het verleden te vergeten en nieuwe kansen nieuwe ronde aan te gaan.

Montiglio: Als je maat bewijst zich tijdens het spel niet achteraf.

Hiermee sluit ik weer een wervelende week af en doe ik btw nog een oproep aan mijn stoere killer die het lef had een delivery girl (Ara) anoniem te schieten (en een eigenlijk niet voor mij bestemde killmsg achter te laten) me op te komen zoeken in #Ama om eens gezellig te kletsen Smile No hard feelings enzo.

Ps: de ws is goud waard Pfft (hoewel 10 mil op Obay weer een tikje overdreven was )

Voor commentaar etc --> #Ama

Cafetaria vs. Addicts & Suicides op Steelpact

oktober 16 2006 Wars archief
Wars archief
Praten is zilver, zwijgen is goud.... Omerta is platina

Omerta: de maffiacode voor zwijgplicht. Wie de omerta doorbreekt en anderen van informatie voorziet, riskeert de dood. Hier kwam ook Noise achter, een brug wiens loslippigheid heeft geleid tot de kill van de Addicts familie.

Grijs (top Addicts): Ik maakte gewoon een geintje tegen een maat, om zijn reactie te zien, dan verwacht je niet dat daar een screenshot van gemaakt wordt. En aangezien hij de enige was bij wie ik een dergelijk geintje maakte... wist ik gelijk dat het van hem afkwam.

Slik (top Cafetaria): Grey, de sotto van Addicts. hadden we screenie (screenshot) van dat die boos was over sisterfamilie van Cafetaria in phill. Hij zei toen: we gaan dets op Cafe en Respetto zetten, die screenie kregen we doorgepast. Wij hebben toen in Steelpact gezegd; we moeten ze voor zijn en toen ook dets gezet en geknald.


Noise: Toen ging ik naar Mat (top Cafetaria) zei ik zijn die 2 sisters er zonder toesteming, en toen zei ik dat Addicts die 2 fams ging knallen, toen was het een tijdje stil, zei Grijs van ik heb killbot, ik liet het aan Mat zien vroeg ik tegen hem gaan jullie Addicts aanvallen zei hij nee het is fake. Na een tijdje zag ik Volta (don Addicts) neergaan en toen begon het. Zo kreeg ik de schuld...


Inmiddels is bewezen dat de zwijgplicht nog steeds heilig is in deze business.

Insomnia: Noise, zo lek als een vergiet

Noise bevindt zich inmiddels niet meer onder de levenden. ( Ik pompte dus 60k lood in Noise en hij was dood, en ik (Giovanniii) niet. )

Suicides: de nieuwe trend?

Er schijnt zich deze versie een nieuwe trend te ontwikkelen in Omerta-land. De een wijt het aan de sterkte van de Steelpact alliantie die geen concurrentie heeft om ze in een normale war neer te halen, de ander zegt dat het komt door mensen die ermee kappen en een laatste actie uit willen halen. Wat de reden ook is, deze week zorgden een aantal suiciders voor de neergang van Somnium en Salvatrucha. Beide families zijn inmiddels alweer gestart.

Ik ging langs bij Somnium en dat leverde het volgende op:

Misshysteria (donna Somnium): Er zaten suiciders in Salvatrucha en die gingen schieten zonder dat de top het wist. Er was een brug die schoot eerst op Zen (don Salva) hij probeerde te hijacken, maar Zen kwam online en toen moest ie wat anders kiezen. Zaterdagochtend was er een retired brug van wederom Salvatrucha die schoot eerst Familyguy (don Somnium) en toen de don van Fabrizia en werd Dimare don en die werd zaterdagnacht gekilled. Als je retired wil dan stop je toch gewoon, ga je niet suiciden, vind dat wel zo laf, zo breng je je familie ook nog eens in gevaar.

Retired acties zijn echter niet het enige gevaar voor hoge rangen die in de spotlights staan. Dat bleek gisteravond uit de kill op Zen (don Salvatrucha) door Riz en Ata, een couple die hiermee wraak nam voor de kill op o.a. Vecchio die neerging door Salvatrucha. Zen was hier weer eens kort maar krachtig over Smile

Zen: Omdat we de macht hadden lijkt me, dat zint de rest niet.

Johnywalker (top Salvatrucha): Op zich niet erg, je knalt veel fams weg dus kan wat terug verwachten. Imperium/Vecchio blijken achteraf er achter te zitten en nog een aanhangsel ervan die altijd zeiden Walker jij zit daar in top dus zal niks tegen Salva doen.

DuTcHo Salva schoot ook mijn op vrienden zoals Imperium en Vechio. Als er iemand bij mij komt die Salva wilt rippen en hij vraagt mij om te helpen dan zal ik geen nee zeggen.


Dit brengt ons op de vraag; zijn dit soort acties uitzondering of zullen ze gewoonte worden? En haalt het veel uit bij de sterkste alliantie van deze versie?

Je mening hierover en je war / hijack / suicide voorspellingen kunnen naar Ara (of #Ama) gestuurd worden.

Truemasters vs. Novecento & Addicts, Darkness, Salva vs. Sumana

oktober 12 2006 Wars archief
Wars archief
Truemasters vs. Novecento
Addicts, Darkness, Salva vs. Sumana


Dat rust en orde in je 'eigen stad' erg belangrijk is deze versie is weer eens bewezen in New York, een stad die op dit moment maar liefst 9 families telt. Kort geleden werd de grootste en langst levende NY fam Novecento geknald door Truemasters. Het begon met de kill op Donnjt door Mslightning, donna van Truemasters, die daarmee haar naam eer aan deed en de bf van de gf don van Novecento wist te overleven. Wat was hier gebeurd dat deze families, ooit bondgenoten in een war verzeild waren geraakt? En klopten de geruchten dat het hier niet alleen om Truemasters ging, maar om bijna alle NY families die op Novecento wilden schieten?

Families

Nieuwste Families
Geen families gevonden

Laatste dode families
Alternos [23-06]
Valkyrie [22-06]
Valhalla [21-06]
Norden [21-06]
Venkinto [21-06]

Online Gebruikers

+CarTes00:44:03
jerdy 02:13:52
vasiliy 08:25:13
+Arjinski10:36:19
Lantana 11:09:02
Knaap 14:43:40
+rikkie20:09:13
soepbus 23:15:15
@Critycal 1 dag
Derola 1 dag

Gasten online: 2
Totaal aantal leden: 2,112
Nieuwste lid: Mayseve

Partners