Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

Smitzer
29-03-2017 18:02
:w

Member avatar
Chripz
27-03-2017 18:48
Smitzer :w

Member avatar
lociano
26-03-2017 12:48
Chaos Shock

Smitzer
24-03-2017 17:27
geen tijd voor.. moet keihard reranken omdat iemand mn account heeft doodvermoort Angry

Member avatar
lociano
23-03-2017 20:58
*verzoek aan de Smitzer om de aankomende 2 weken weer zo'n artikel te maken over het verloop vdv.

Member avatar
lociano
23-03-2017 20:58
Chaos Shock

Ledenenquête

Bevalt v5 een beetje?

Ja
Ja
54% [31 stemmen]

Nee
Nee
46% [26 stemmen]

Stemmen: 57
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 31/12/16 13:33

Enquête-archief

Mega War 2.4.2. Donkeys, Furia. vs. Steelpact

oktober 22 2006 Wars archief
Wars archief
Pak iets aan voordat het een probleem is. Schep orde voordat de chaos intreedt.
Lao-Tse (Chinees filosoof )


Net zoals velen viel ik ook met mn neus midden in DE war van deze versie zonder er een vermoeden van te hebben dat het zo omvangrijk (bijna alle families doen mee) zou zijn en zo lang zou duren.

Het is niet gebruikelijk om een war report te schrijven al voordat de war voorbij is, aangezien de top van een familie dan te druk bezig is en een verkeerd geinterpreteerde interview voor nog meer war kan zorgen. (Vandaar dat er ook wordt gewacht met het posten van interviews.)
Maar in dit geval maken we wel een kleine uitzondering om wat info te geven omdat het zo chaotisch is voor mensen die geen idee hebben waar het over gaat en er ongelooflijk veel Godfathers en First ladies voorbij zijn gekomen bij de laatste 10 doden.

Waar begon het allemaal mee?

Demons, Destination, Hammerheads & Syndicata

oktober 20 2006 Wars archief
Wars archief
Demons - Back to hell

Zoals we gisteren al twee nieuwe fams in het overvolle Philadelphia zagen starten, leek vandaag de oldtimer Demons het nog niet vol genoeg te vinden.
Echter lieten de overige Phil-Fams al snel merken dat ze het hier niet mee eens waren, en haalde Demons net zo snel weg als ze stonden.

Hierover zegt Donakcent (Passionata) het volgende:
De Phil-fams knalden Demons omdat ze naar eigen zeggen met toestemming waren gestart, wat absolute onzin was! Ze hadden helemaal geen toestemming, net als de 20 fams die daarvoor al om toestemming hadden gevraagd. Ook lijkt het of ik als enige de schuld krijg, maar de Phil-fams schoten samen, ik schoot alleen de don en vermoorde de opvolger in mijn backfire. Hierdoor lijk ik als enige verdacht.. ach.. ik zie het maar als compliment..

Zullen de vele fliendjes zoals op de fampage van Demons vermeld stond wraak nemen?
Zo j? dan zal Omerta's veldhospitaal een drukke tijd krijgen...

Voor commentaar: Hcene @ #thedailycrimes


Destination down.. en weer up

Een andere opmerkelijke gebeurtenis deze week was de hijack van Destination, wellicht de sterkste familie van de Steelpact alliantie. Ik begaf me door donkere gangen en duistere channels op zoek naar de hijacker waar zoveel over gespeculeerd werd en kwam uit bij Immobilyser. Wie, wat, hoe en vooral waarom?

Immobilyser: wat: wraak op Steel. Het had ook een andere Steel fam kunnen zijn, maar in Destination zat ik toevallig. De reden: ze hebben veel mensen genaaid, waaronder veel vrienden van me. Ze hebben families weggeschoten vanwege geruchten die uiteindelijk niet bleken te kloppen. Ik heb deze hijack compleet zonder bemoeienis van anderen uitgevoerd. Het is een tweemans aktie van Immo en Meng. Verder wil ik nog wel wat info geven. Er is een groep mensen die zichzelf Killpact noemt, die hebben plannetjes.

Een bezoek bij de top van Destination leverde totale onbegrip voor zijn actie op.

Marcske: Het was geen eenmansactie. Hij kwam met een verhaal dat Salvatrucha en Cafetaria de versie verknallen en Desti deed niks fout, maar hebben te veel simpel Cafe gevolgd. De hijack was nix tegen ons, gewoon om ons wakker te schudden. Het was voor Meng en Franka. Dus ik was verbaasd, Franka close met ons. Apocalyps destijds en Fabrizia nu alles voor gedaan. Zegt ie nou wordt mij anders verteld. Bleek dus compleet verzonnen door Immo om Franka te naaien


Hammerheads vs. Syndicata

Dat een suicide-kill kan leiden tot schadevergoeding is algemeen bekend. Dat die vergoeding afhankelijk is van rang, familie en motieven is ook standaard. In het geval van Hammerheads vs. Syndicata draaide een verzoek om een schadevergoeding uit op de uitdunning van Syndicata en de rip van Hammerheads. Wat was hier gebeurd?
Tattoo (top Hammerheads): de aanleiding was dat iemand uit mijn familie gestapt was en suicide deed op de don van Syndicata (Ilduce). Ze kwamen 20 miljoen vergoeding eisen en ik wou daar niet op in gaan. Toen ik zei niet te betalen begonnen ze te dreigen dan mijn back fire leeg te schieten en werd Teazer en Ilduce zat met dreigen dus nam stappen.

Tattoo was niet gediend van bedreigingen en opende hierop het vuur op Syndicata die o.a. werd bijgestaan door Vincitori. Een bezoek bij de toenmalige don van Syndicata leverde het volgende op:

Montiglio: een lc uit Hammerheads had mij geschoten, dus ik ga ff langs en zeg Tattoo wat doen we hieraan. Ik was 40 k kogels kwijt en wou dus vergoeding. 40.000 x 500 = 20 miljoen.
2x 10 mil vond ik ook goed, maar ook dat werd geweigerd. Mn sotto had genoeg gehoord dus die ging weg. Ik zei: ik hoor alleen dat je mijn bod teveel vindt, maar doe eens een tegenbod. Als ik 20 zeg wil dat niet zeggen dat ik 20 wil, maar hij moet me wel een bod doen. Maar goed niks gehoord en toen werd ik gisteren gebeld dat ik rip was.


In plaats van een vergoeding te krijgen ging Ilduce echter rip. Vincitori liet hun bloods echter niet in de steek en de consig (Style) haalde Tattoo neer. Hierop ontstond er totale war tussen de families en ging o.a. mijn persoontje ook rip

TheParty (top Vincitori): ik heb 1 ding te zeggen. Ik ga ten alle tijde voor mijn sister familie, en dat wist Tattoo, heb ik hem gezegd, dus hij kon het weten.

Ter afsluiting had Tattoo nog het volgende te melden :

TATTOO: Als iemand mijn maatje is ingame laat hem dan bewijzen door het verleden te vergeten en nieuwe kansen nieuwe ronde aan te gaan.

Montiglio: Als je maat bewijst zich tijdens het spel niet achteraf.

Hiermee sluit ik weer een wervelende week af en doe ik btw nog een oproep aan mijn stoere killer die het lef had een delivery girl (Ara) anoniem te schieten (en een eigenlijk niet voor mij bestemde killmsg achter te laten) me op te komen zoeken in #Ama om eens gezellig te kletsen Smile No hard feelings enzo.

Ps: de ws is goud waard Pfft (hoewel 10 mil op Obay weer een tikje overdreven was )

Voor commentaar etc --> #Ama

Cafetaria vs. Addicts & Suicides op Steelpact

oktober 16 2006 Wars archief
Wars archief
Praten is zilver, zwijgen is goud.... Omerta is platina

Omerta: de maffiacode voor zwijgplicht. Wie de omerta doorbreekt en anderen van informatie voorziet, riskeert de dood. Hier kwam ook Noise achter, een brug wiens loslippigheid heeft geleid tot de kill van de Addicts familie.

Grijs (top Addicts): Ik maakte gewoon een geintje tegen een maat, om zijn reactie te zien, dan verwacht je niet dat daar een screenshot van gemaakt wordt. En aangezien hij de enige was bij wie ik een dergelijk geintje maakte... wist ik gelijk dat het van hem afkwam.

Slik (top Cafetaria): Grey, de sotto van Addicts. hadden we screenie (screenshot) van dat die boos was over sisterfamilie van Cafetaria in phill. Hij zei toen: we gaan dets op Cafe en Respetto zetten, die screenie kregen we doorgepast. Wij hebben toen in Steelpact gezegd; we moeten ze voor zijn en toen ook dets gezet en geknald.


Noise: Toen ging ik naar Mat (top Cafetaria) zei ik zijn die 2 sisters er zonder toesteming, en toen zei ik dat Addicts die 2 fams ging knallen, toen was het een tijdje stil, zei Grijs van ik heb killbot, ik liet het aan Mat zien vroeg ik tegen hem gaan jullie Addicts aanvallen zei hij nee het is fake. Na een tijdje zag ik Volta (don Addicts) neergaan en toen begon het. Zo kreeg ik de schuld...


Inmiddels is bewezen dat de zwijgplicht nog steeds heilig is in deze business.

Insomnia: Noise, zo lek als een vergiet

Noise bevindt zich inmiddels niet meer onder de levenden. ( Ik pompte dus 60k lood in Noise en hij was dood, en ik (Giovanniii) niet. )

Suicides: de nieuwe trend?

Er schijnt zich deze versie een nieuwe trend te ontwikkelen in Omerta-land. De een wijt het aan de sterkte van de Steelpact alliantie die geen concurrentie heeft om ze in een normale war neer te halen, de ander zegt dat het komt door mensen die ermee kappen en een laatste actie uit willen halen. Wat de reden ook is, deze week zorgden een aantal suiciders voor de neergang van Somnium en Salvatrucha. Beide families zijn inmiddels alweer gestart.

Ik ging langs bij Somnium en dat leverde het volgende op:

Misshysteria (donna Somnium): Er zaten suiciders in Salvatrucha en die gingen schieten zonder dat de top het wist. Er was een brug die schoot eerst op Zen (don Salva) hij probeerde te hijacken, maar Zen kwam online en toen moest ie wat anders kiezen. Zaterdagochtend was er een retired brug van wederom Salvatrucha die schoot eerst Familyguy (don Somnium) en toen de don van Fabrizia en werd Dimare don en die werd zaterdagnacht gekilled. Als je retired wil dan stop je toch gewoon, ga je niet suiciden, vind dat wel zo laf, zo breng je je familie ook nog eens in gevaar.

Retired acties zijn echter niet het enige gevaar voor hoge rangen die in de spotlights staan. Dat bleek gisteravond uit de kill op Zen (don Salvatrucha) door Riz en Ata, een couple die hiermee wraak nam voor de kill op o.a. Vecchio die neerging door Salvatrucha. Zen was hier weer eens kort maar krachtig over Smile

Zen: Omdat we de macht hadden lijkt me, dat zint de rest niet.

Johnywalker (top Salvatrucha): Op zich niet erg, je knalt veel fams weg dus kan wat terug verwachten. Imperium/Vecchio blijken achteraf er achter te zitten en nog een aanhangsel ervan die altijd zeiden Walker jij zit daar in top dus zal niks tegen Salva doen.

DuTcHo Salva schoot ook mijn op vrienden zoals Imperium en Vechio. Als er iemand bij mij komt die Salva wilt rippen en hij vraagt mij om te helpen dan zal ik geen nee zeggen.


Dit brengt ons op de vraag; zijn dit soort acties uitzondering of zullen ze gewoonte worden? En haalt het veel uit bij de sterkste alliantie van deze versie?

Je mening hierover en je war / hijack / suicide voorspellingen kunnen naar Ara (of #Ama) gestuurd worden.

Truemasters vs. Novecento & Addicts, Darkness, Salva vs. Sumana

oktober 12 2006 Wars archief
Wars archief
Truemasters vs. Novecento
Addicts, Darkness, Salva vs. Sumana


Dat rust en orde in je 'eigen stad' erg belangrijk is deze versie is weer eens bewezen in New York, een stad die op dit moment maar liefst 9 families telt. Kort geleden werd de grootste en langst levende NY fam Novecento geknald door Truemasters. Het begon met de kill op Donnjt door Mslightning, donna van Truemasters, die daarmee haar naam eer aan deed en de bf van de gf don van Novecento wist te overleven. Wat was hier gebeurd dat deze families, ooit bondgenoten in een war verzeild waren geraakt? En klopten de geruchten dat het hier niet alleen om Truemasters ging, maar om bijna alle NY families die op Novecento wilden schieten?

Lavatorie hijacked Cafetaria & Valaquenta vs. Tarricone

oktober 04 2006 Wars archief
Wars archief
Lavatorie vs. Cafetaria

De Cafetaria familie, onderdeel van de Steelpact alliantie, is vandaag (04 Oktober) wakker geschud met een onverwachte mededeling op hun familiepagina. Ze waren gehijacked door Lava (overigens momenteel geen bestaande familie in het spel). Tijdens mn tevergeefse zoektocht naar Orome (de hijacker) kwam ik al gauw bij de Lava top terecht die wel het een en ander te zeggen had over het hoe en waarom.

Joemad (top Lava): De reden was omdat ze ons in het begin knalden voor dat er families waren. In het begin van deze versie knalden ze ons toen we de eerste roullie hadden. Even laten zien dat we er ook nog zijn in het spel. Maar ja wij zijn gehaat in het spel met Lava terwijl we eigenlijk hele lieve beertjes zijn :-)

Cafetaria gelooft echter niet in lieve, knuffelachtige beren en had duidelijk een andere mening.

Mat (top Cafetaria): Het gaat terug naar (versie) 2.2 , daar knalden wij heel Lava weg omdat ze achterbaks zijn, alleen dat snappen ze nu nog steeds niet, dus in hun ogen spelen wij gemeen spel. Als wij knallen dan is het stiekum en als zij knallen dan is het onze eigen schuld. Lava baalt dat wij hen begin deze versie gepaft hebben en nemen wraak, dat is Barafranca volgens mij; paffen, ranken en weer paffen

De hijack op Cafetaria had echter ook een staartje die eindigde in de kill van de Valaquenta familie. Het begon met de kill op Javelin (don van Cafetaria) die o.a. werd voorgeschoten door 2 leden van de Valaquenta familie. Toen de WS van Javelin eenmaal bekend werd zag Valaquenta de bui al hangen en besloot hierop Tarricone te schieten, een blood van Steelpact.

Arrogance (top Valaquenta): Ik werd wakker en was al beschoten, dus heb ik de don van Destination (Minos) 60k kado gegeven, ook hopende dat andere fams nu ook eens actie gingen ondernemen maar ja, de rest doet verder weinig, ze wachten liever tot ze zelf groot genoeg zijn om zonder reden geknald te worden. Zolang ze niks tegen Steelpact doen is dat hun lot. Afwachten in dit spel is een zekere dood.

Er zijn echter ook andere redenen waarom iemand zijn eigen familie kan hijacken. Dat bleek uit de hijack op de Creative familie, die inmiddels in gereincarneerd in de Fabrizio familie. Onverwachts, die hiermee zijn naam eer aan deed, was het niet eens met het beleid van zijn familie en besloot het maar op te heffen. Hij was hier kort maar krachtig over:
Kneipp: Mijn verklaring en wat ik zei is voldoende

Franka (top Fabrizia) Kneipp heeft die hijack gedaan vanwege het feit dat wij hem successor af hadden gemaakt. De reden hiervoor was omdat hij op Widow geschoten had, die don was van Thestand op dat moment. Hij hielp mee met een hijack tegen de stand, buiten ons om. We hadden hem een K en K (kick en kill) moeten geven, maar ik gaf hem het voordeel van de twijfel. Heel stom achteraf

Het was weer een rommelige, actievolle dag in ieder geval. Ama is (voorlopig ?) even uitgetypt Smile

Voor commentaar --> #Ama

Voor alle doden van afgelopen 2 dagen: Klik Hier (inloggen is nodig)

Families

Nieuwste Families
Geen families gevonden

Laatste dode families
Boefjes [29-03]
Rascals [27-03]
Sunnyvale [27-03]
Venkinto [27-03]
Guardians [26-03]

Online Gebruikers

+Smitzer00:57:40
Esromeron 01:27:42
Chripz 02:15:58
jerdy 02:35:30
Redlabel 03:27:38
@Critycal03:50:52
snakerider 03:59:08
kwabbel 06:44:08
themoon 10:02:16
Pluisjee 10:21:31

Gasten online: 2
Totaal aantal leden: 2,078
Nieuwste lid: Instinct

Partners