Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

Derola
21-06-2017 22:23
@Arjinski hoi jankjinski :w

karin
17-06-2017 19:16
wat een faal war op Venkinto,,

Blackdahlia
15-06-2017 14:57
fk, uit huis gezet door mn vader

Member avatar
CarTes
13-06-2017 21:37
JAJA nog een report online, wat een verhelderingen allemaal man man man uitmuntend

Member avatar
Arjinski
13-06-2017 18:42
top reports CarTes bedankt !!!!!!1!

Member avatar
CarTes
12-06-2017 22:48
OOK die andere war staat erop Boeienddd lezennn snel snel

Ledenenquête

Bevalt v5 een beetje?

Ja
Ja
54% [37 stemmen]

Nee
Nee
46% [32 stemmen]

Stemmen: 69
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 31/12/16 13:33

Enquête-archief

Endless, Corleone, Octopussy vs. Fermanda

november 24 2006 Wars archief
Wars archief
Endless, Corleone, Octopussy vs. Fermanda

De Schadevergoeding:Er zijn verschillende redenen waardoor een familie rip kan gaan. Een van de vaakst gehoorde constructies is toch wel de hoge-rang-schadevergoeding (HRS). Dit was ook het geval in de war tussen Fermanda en Endless & friends.

Dennis (aka Masters): don Endless: Gisteren ging een member van ons retired (Dmxmartijn) en knalde de donna van Fermanda (Blackbetty). Dmxmartijn was uit de familie gegaan en joinde Fermanda. Nadat hij zijn vriendenlijst opgeschoond had kregen ze hem door bij Fermanda. Macaca was toen zo dom om hem weer te inviten dus hij knalde vanuit Endless en dat zagen zij dus ook. Ik was vandaag hele dag weg maar hoorde wel dat ze 50 mil. eisden waar wij geen gehoor aan gaven en waarop zij besloten te knallen.
Ama: wie heeft er met jullie meegeschoten?
Dennis: Corleone en Octupussy schoten met ons mee.

De top van Fermanda, de familie die geknald werd en de fam tegen de overmacht niet overleefde, zag dit duidelijk via een ander perspectief.

Alliance (top Fermanda): Wij hadden een brug in recruit die uit Endless kwam. Hij zei, fam heeft gerotzooi binnen en heeft kick gevraagd en wou graag bij ons joinen. Na wat rond informeren en doen toch maar aangenomen. Hij zit dus in de fam en gaat off van irc en haalt zn profiel en vriendenlijst leeg. Dus ik besloot samen met onze sotto hem toch maar te kicken. Hij zat meteen weer in Endless. Even later wordt onze Donna geknald door hem vanuit Endless. Dus hij krijgt direct kick van Endless. Vervolgens knalt Fugitive van ons de killer van Blackbetty. Heel leuk, Donna weg en 60k. Dus wij wilden graag wel vergoeding zien. We kwamen hun public channel binnen en toevallig staat de killer van Blackbetty met @ daar terwijl een andere van top staat te gillen dat ie eerder moest schieten. Ja, toen waren de poppetjes aan het dansen.
Ama: en toen besloten jullie gelijk te knallen?
Guarddog (top Fermanda): nee, we moesten meer zekerheid hebben. Toeval is 1 ding, zeker zijn een tweede. Fermanda knalt niet zomaar op toeval. We verzamelden wel voor de zekerheid schutters, maar was niet nodig op dat moment zo bleek. We besloten de volgende dag vergoeding te gaan eisen. Ons was duidelijk toen voor 100% dat Endless deed of hun neus bloedde dus ja schadevergoeding vragen (50 mil) maar geen antwoord, dus dan idd maar die neus laten bloeden. We laten onze donna niet zomaar ongestraft knallen door iemand.
Hun reactie was: rustig aan, daarna bleef het stil, te lang stil, dus werd het knallen. Wij zoeken en wachten tot het grootste deel was gevonden van de highranks en neerkloppen. Toen we gingen knallen leek het alsof Endless niets vermoedde, vraag me daarom af waarom al die andere fams meeknalden ( Emporio, Endless, Corleone, Fumatore, Mussomeli, Octopussy)
De nog levende Fermanda's besloten dan ook maar wat op Musso te knallen. Iedereen heeft tot de laatste kogel meegeschoten.


Inmiddels is ook Endless een keer neer gegaan maar weer back on their feet Smile Bovendien is op dit moment (om actueel te blijven enzo) een war gaande tussen Paranoia en vermoedelijk Corleone. Reden etc, is nog onbekend, een gedetailleerder onderzoek over deze war zal hier verschijnen na afloop.

Typfouten voorbehouden: Voor vragen en of commentaar van betreffende fams die hun verhaal kwijt willen zie #Ama.

Rust in vrede Tijs

november 23 2006 Leden
Leden
Lieve Vrienden,

Sommige van jullie hebben al iets mee gekregen..
en om duidelijkheid te scheppen zal ik jullie uitleggen wat er aan de hand is..

Vannacht is Tijs die jullie kennen als Pooh, overleden in zijn slaap. Na een hele nacht wachten is gebleken dat hij overleden is aan een hartkwaal
en er gelukkig niets van heeft gemerkt

ik Scarifa ben zijn rl zwager en weet dat hij heel erg veel vrienden had hier op omerta
en daar erg blij mee was zijn vrienden waren hem dierbaar.
Namens hem wil ik jullie heel erg bedanken voor die mooie tijd die jullie hem gavenTijs is 25 jaar geworden

het profiel van tijs zal rip gaan zodat we het rip forum kunnen tekenen.
laat iets moois voor hem achter hij verdient het

gr dennie (scarifa) en mocht er iets zijn ben ik te vinden in #scarifa
Toon je medeleven aan familie en vrienden teken Pooh zijn ripforum
Server 1
Server 2
Server 3

Hotmail problemen

november 22 2006 Bugs Yopi
Bugs
Laatste nieuws op Omerta:

------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben een geschil met Hotmail.

Ongetwijfeld hebben jullie gemerkt dat er problemen zijn met Hotmail op dit moment. Normaal gesproken verloopt de samenwerking prima, ze hebben ons zelfs verteld ooit hoe om te gaan met onze mailings.

Maar er is iets misgegaan en treurig genoeg blokkeren ze onze emails. We proberen met ze te praten, maar Hotmail is een groot en gecompliceerd gebeuren, het kan dus helaas nog wel even duren voordat we weer dezelfde overeenkomst hebben welke een tijd geleden overeengekomen is.

In de tussentijd:
Een ieder die zich registreert of geregistreerd heeft met Hotmail en nog niet heeft kunnen inloggen of nog geen password heeft gekregen:

We wijzigen het emailadres van spelers met dit probleem.

Vertel je vrienden die dit probleem ondervinden dat dit het probleem is en dat ze het beste contact met ons kunnen opnemen op IRC, zodat we ze daar verder kunnen helpen.

Omerta

Update:
Spread the word. Het geschil is uit de wereld. En we kunnen weer gewoon mailen met hotmail accounts.

Fumatore, Corleone vs. Shaolin, Pavlinka

november 18 2006 Wars archief
Wars archief
Fumatore, Corleone vs. Shaolin, Pavlinka

Na een interessante war over objects en falende allianties was Fumatore de volgende familie die van zich liet spreken. De afgelopen dagen waren er meerdere leden (waaronder een top lid) van ze geschoten door suiciders van Shaolin en Pavlinka. Fumatore was dat een beetje beu en besloot er wat aan te doen.

Sollid (top Fumatore): de afgelopen week waren er drie members van ons gekilled door suiciders uit Shaolin / Pavlinka waaronder twee top members. We kunnen dan wel gaan wachten tot er nog een suicider komt die een volgende pakt, of we doen er zelf wat aan. Dat laatste hebben we dus gedaan.

Duidelijk... Bij Shaolin waren ze ook duidelijk, zij het op een andere manier.

(18:21:02) * You were kicked from #shaolin by Wrakie (Geen Journalisten hier.)

Ik neem aan dat dat 'geen commentaar' betekent.

Bij Pavlinka waren ze gelukkig in een wat sportievere bui en wilden ze het een en ander toelichten

Celuju (founder Pavlinka): Een paar dagen terug heeft iemand van Shaolin Thomas B (top Fumatore) geschoten. Fuma kwam bij hun schadevergoeding halen. 75 miljoen, niet misselijk, dus Shoalin lachte Fuma uit en is er niet op in gegaan. Vervolgens de dag erop schoot iemand uit Pavlinka (ex lid Ladida) weer een brug uit Fuma. ThomasB kwam bij mij dat ze later zouden komen praten als de don er was. Ik zei al kom maar, maar van een kale kip kan je niet plukken. Ze zijn nooit gekomen. Gisteren ochtend hoorde ik van Marloan, mijn don dat Shaolin geschoten was dus ik had hem doorgegeven Shaolin leden op te nemen. Gebruik je prive geld om een spot erbij te kopen. Toen rond een uur begon Corleone in opdracht van Fuma op ons begon te schieten.

Impact alliantie vs. the Dirty Seven.

november 16 2006 Wars archief Yopi
Wars archief
En toen schrok iedereen wakker uit zn winterslaap... Na wekenlang onderhand in slaap te zijn gewiegd, een rip fammetje hier en daar niet meegeteld, werd gisteren weer duidelijk waar dit spel om draait, namelijk ----> knallen. De ene familie is daar beter in dan de andere, hetzelfde geldt voor de allianties.
Uit deze 2e Mikado-war is volgens omstanders maar weer eens gebleken dat niet alleen een goede organisatie belangrijk is om een war te winnen, maar dat je ook de juiste 'friends /bloods /alliantie' moet hebben. De sterkte van een alliantie blijkt dus niet uit het aantal families dat er in zitten, maar uit de bereidheid om voor elkaar te schieten. Over welke allianties heb ik het hier?

Families

Nieuwste Families
Geen families gevonden

Laatste dode families
Alternos [23-06]
Valkyrie [22-06]
Valhalla [21-06]
Norden [21-06]
Venkinto [21-06]

Online Gebruikers

+CarTes00:40:54
jerdy 02:10:43
vasiliy 08:22:04
+Arjinski10:33:10
Lantana 11:05:53
Knaap 14:40:31
+rikkie20:06:04
soepbus 23:12:06
@Critycal 1 dag
Derola 1 dag

Gasten online: 5
Totaal aantal leden: 2,112
Nieuwste lid: Mayseve

Partners