Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

Smitzer
29-03-2017 18:02
:w

Member avatar
Chripz
27-03-2017 18:48
Smitzer :w

Member avatar
lociano
26-03-2017 12:48
Chaos Shock

Smitzer
24-03-2017 17:27
geen tijd voor.. moet keihard reranken omdat iemand mn account heeft doodvermoort Angry

Member avatar
lociano
23-03-2017 20:58
*verzoek aan de Smitzer om de aankomende 2 weken weer zo'n artikel te maken over het verloop vdv.

Member avatar
lociano
23-03-2017 20:58
Chaos Shock

Ledenenquête

Bevalt v5 een beetje?

Ja
Ja
54% [31 stemmen]

Nee
Nee
46% [26 stemmen]

Stemmen: 57
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 31/12/16 13:33

Enquête-archief

Tarricone, Emporio, Dorso, Corleone, Mussomeli vs. Truemasters.

november 02 2006 Wars archief
Wars archief
Tarricone, Emporio, Dorso, Corleone, Mussomeli vs. Truemasters.

Gisteren ging een van de grootste families, Truemasters, neer. Niet alleen liet hiermee een nieuwe alliantie van zich horen, een andere pact toonde volgens insiders scheuren...

Fire^Blast^ (top Emporio): zoals men heeft kunnen zien werd 2 dagen geleden, Luchesse bruut neergehaald door Truemasters (aka Masters), zodat deze een sisterfamilie konden starten in LV en de bulletfactory konden pakken. Aangezien Luchesse bloods van onze alliantie waren en Masters hierdoor wel erg sterk werd hebben Tarricone / Emporio / Dorso/ Mussomeli een killbot ingevuld en zijn we die avond gaan knallen. Masters richtte zich helemaal op Dorso daar zijn zware verliezen geleden.

Ama: ik hoorde dat Masters zich vooral op jullie richtten?
Yale (donna Dorso): Ja, vind ik wel onterecht, want we schoten met Superior (Tarricone - Dorso - Emporio) + Corleone. Fabrizia en Manglia zitten er ook bij maar die hebben nog niet geschoten...

Masters zat echter in een pact. Namelijk de NY-pact.... er volgde echter geen enkele kogel van dat pact richting de Superior alliantie om Masters te helpen. Wat was hier aan de hand? Ik ging op bezoek bij Masters.

Lyca (top Masters): Het begon toen Masters een sisterfam wilde beginnen. Een aantal van top hadden daarvoor LV uitgezocht en besloten Luchesse te knallen. Daar kwam gisteren dus een reactie op. We hadden 's middags al berichten erover gehad. NY pact was gevraagd om bij een eventuele aanval op Masters mee te helpen. Masters schoot ook voor hun steeds maar die weigerden, bang voor hun eigen hachje. Masters was goed om zich te verschuilen achter het NY-pact. Ze hebben idd ook op ons geschoten, en op onze sisterfam, wel pas nadat we down waren, en kogelloos de restantjes. Shaolin schoot niet enkel op ons, vanochtend schoten ze een member van Lucadello ook die had de bf van mij gehad en was geen masters maar Shaolin wilde de bf dus schoot op ook hem.

Masters besloot het hier niet bij te laten en schoot de don van Shaolin om hiermee hun ongenoegen te laten zien. Shaolin was hier niet van gediend en schoot terug.

Luciana (consig Shaolin): Wij hielpen Masters niet omdat toen ze op Luchesse schoten voor de objecten het NY pact van niks wist. Dus toen ze de dag erop kwamen dat Dorso hun aan zou vallen had ik zoiets van jah dit had je kunnen weten en nu mogen wij helpen opknappen. Op het moment dat er sprake kwam van een Dorso aanval werd de BF algauw ondergebracht bij Lucadello. Die hebben we dus idd terug gehaald, omdat Masters ook op onze don ging knallen en op members, dit pikken wij niet.

Een ander, zeker niet onbelangrijk, nieuwtje is de naamsverandering van de #1 familie Tarricone in Fumatore.

ThomasB: Fuma heeft niks met de war te maken. We zouden vorige week al starten, maar Missmissy (aka Yvanka) ging dood. Na veel praten met Tarricone top is dit nu als oplossing gekomen. De belangrijkste reden voor de naamsverandering juist is omdat we anders Tarricone leeg zouden trekken en er niets overbleef.

Overigens is niemand verplicht te blijven indien hij of zij het niet eens is met de naamsverandering. De leavekosten zijn tijdelijk dan ook op 1 $ gezet.

Tot slot nog het nieuws dat er een nieuwe alliantie is. Of deze even sterk zal worden als zijn voorganger en het spel zal domineren moet de komende tijd nog blijken.
Voor comments --- > #Ama

Activatie Email

oktober 31 2006 Bugs
Bugs
De activatie e-mail komt helaas niet altijd aan.
Omdat mijn mailbox af en toe overloopt van de mailtjes van de server omdat de activatie mail niet aangekomen is, heb ik besloten deze uit te schakelen.

Je kan je dus gewoon registreren zonder ook nog is naar je mailbox te gaan.
Have Fun

Tarricone vs. Nightmare

oktober 30 2006 Wars archief
Wars archief
A new era has begun...

Nieuwe tijden zijn aangebroken op Barafranca. Met de neergang van de machtigste alliantie tot nu toe van deze versie, namelijk Steelpact, is er voor de families na de Steelpact periode een nieuwe tijd aangebroken. Tot nu toe lijken hiervan o.a. Fabrizia en Tarricone de vruchten te plukken en beide families zijn dan ook zeker niet kill-schuw.

Tarricone, onterecht uitgemaakt voor vriendenloos zo bleek later, schoot vorige week Nightmare neer.

Missmissy (top en voormalige donna van Tarricone): we kregen te horen dat ze ons wilde schieten, dat we zelfs al in de killbot stonden, dus we moesten ze voor zijn. Het was wij of zij.
Ama: dus puur gebaseerd op roddels?
Missmissy: roddels die vrij zeker waren en uit een betrouwbare bron kwamen iig.


Yort had echter gezegd nooit op Missmissy te schieten...

Missmissy: ja heb ik ook altijd tegen hem gezegd, alleen mijn top dacht er anders over. Ik kon het altijd toppie met Yort vinden alleen hij kwam 1 x bij me dat ie niet wist wat ie met Tarri aan moest omdat wij er volgens hem alleen voorstonden.

De top van Nightmare had daar duidelijk gemengde gevoelens over.

Yort (top Nightmare aka Shiro): Het begon gisteren toen we een vage tip kregen dat we eventueel geschoten zouden kunnen worden. Ik ben toen gelijk gaan kijken welke familie dat zou kunnen zijn. De enige die er tussenuit schoot met hoge online was Tarricone. ?Gelukkig wist ik beter?, want vanwege een goede vriendin ( Missmissy aka Yvanka) die ik daar ken heb ik dat gelijk uit mijn hoofd gezet. Tot mijn grote teleurstelling werd ik daarna toch geschoten door Tarricone.

Emporio die bloods was met Nightmare en beschuldigd werd van hen in de steek te laten had hier het volgende over te zeggen:

Fire^Blast^ (don Emporio aka Smoothy): Nightmare maakte achter mij rug om plannen om Tarricone te schieten. Verder kwamen ze afspraken niet na zoals dat we objects zouden delen. Wanneer ik daar naar vroeg werd ik genegeerd.

Smoothy die toevallig vandaag rip ging als Godfather door een retired brug -in de volksmond ook bekend als Retired noob met veel rih in zn ripforum- (niet te verwarren met een suicide actie waarbij iemand rankt met een duidelijk doel) roept hiermee nogmaals de vraag op wat voor meerwaarde je rang als Godfather heeft als je geschoten wordt door een brug en die niet eens mee gaat in je backfire. Is dit positief deze versie omdat je als schutter in zo een voordeel bent en er dus meer geschoten zal worden of juist negatief omdat je rang en positie bijna geen waarde meer hebben?

Dat is natuurlijk aan jou om uit te maken : )

Voor comments #Ama

Hijack bij Symphinos

oktober 26 2006 Wars
Wars
Het onderstaande bericht is ingezonden door Cenz
---------------------------------------------------------

Woensdag 25 oktober 19:34:36 uur begon het.. Lantheman, Don Symphinos, kreeg het volgende bericht: Magere Hein heeft je van je leven beroofd. Symphinos was gehijacked.. en meteen werd er actie ondernomen.

De killer Knako werd op het matje geroepen en deze melde te zijn gehackt. Opweg naar de admins, om het te checken, maar deze konden geen vreemde IP adressen opmerken.

Het was simpel.. Knako moet het zelf gedaan hebben of iemand die hij goed kent.. Aangezien de familie nog geen week bestond konden bierdop en cenzor niet gekickt worden uit de familie. Hoewel alle leden gekickt waren door hijacker, besloten wij de fam met spoed terug te hijacken. Meer dan 500 detectives werden ingezet om Knako te vinden. Morbid werd van zijn spot gehaald, en werd vergeven aan een andere speler. Hij schoot vervolgens knako van het scherm.. waardoor de fam weer geheel onder controle is.

Donkeys, Bertone, Furia vs. Avalon, Cafetari, Tifosi / Steelpact vs. vrijwel iedereen

oktober 24 2006 Wars archief
Wars archief
Donkeys, Bertone, Furia vs. Avalon, Cafetari, Tifosi
Steelpact vs. Donkeys, Gremlinco, Groundzero, Furia, Somnium, Criminalos en Fermanda.


Na een turbulente week waarin heel veel LC+ een nieuw account hebben moeten registreren volgt hier dan eindelijk het war report van de grootste war (tot nu toe) van deze versie, inclusief interviews van prominente figuren die er de aanleiding toe waren.

Aangezien Donkeys, Furia en friends het vuur openden op Salvatrucha volgt eerst een gesprek met hun don die het hoe en wat uitlegt.

Sil (don Donkeys): Ik vond Steelpact in het begin eigenlijk al te groot. Zij waren de enige alliantie die echt iets was. Maar ja ik wou toen niks doen maar van de week hoorde ik dat een paar mensen van Furia en Bertone wel op hun wou knallen wat mij ook wel wat leek aangezien ze bijna alle objecten hadden en zo kwam er eens een leuke war. Donkeys zelf had nog geen 1 kogel geschoten dus mijn leden wilden ook graag schieten. We schoten als eerst Salvatrucha weg en later kwam de rest. Het doel ervan was in ieder geval wat actie en hopen dat het nu beetje open ligt en niet dat er alleen 1 alliance is die alles bepaalt en heeft.
Ama: wie schoten jullie vervolgens?
Sil: Avalon wat op geknald (door Bertone) en Cafetaria en Tifosi.


Zoals eerder al gezegd stonden Salvatrucha en de rest van de Steelpact alliantie ook niet stil. Ik ging op zoek en kwam terecht bij een uiterst gepikeerd lid van de top met een enorme mat. Hij wist me het volgende te vertellen...

Walker (top Salvatrucha): Donkeys viel ons met Furia aan. Ze gingen in 1x soort van suicide op Salvatrucha. Toen gingen wij iedereen bij elkaar halen om terug te knallen. Tarricone en Somnium etc. Somnium haakte af, Tarricone bleef trouw wat heel netjes is. Cafetaria knalde mee als een malle. Een dikke thnx voor Masters die hebben ons goed geholpen. Na een tijdje waren Furia en Donkeys merendeels down, maar we waren best wel geraakt. Toen kwamen er geruchten dat er nog meer fams zouden gaan knallen, dus stonden we op het punt om een keuze te maken. Wachten hoe we geknald werden en laf zitten afwachten tot we nog meer aanvallen voor objecten zouden krijgen en Somnium lekker laten zitten... maar wij besloten als eerst Somnium op hun lafheid af te rekenen.

Somnium had hier het volgende over te zeggen:

Misshysteria (top Somnium): Omdat we dus niet meeschoten hebben ze ons maar geschoten. Ze knalden dus op onze sister omdat wij niet meeschoten. Ze hebben niks gezegd, zijn gewoon gaan knallen. Ook al hadden we wel meegeschoten, had toch niks uitgemaakt
Er waren nog maar weinig hogen bij ons. Tifosi en Dorso schoten op ons.


Steelpact ging echter door..

Walker: toen besloten we alles te knallen wat ons niet aan stond.

Zo gezegd, zo gedaan.. . .o.a. Donkeys, Gremlinco, Groundzero, Furia, Somnium, Criminalos en Fermanda vielen in de categorie 'alles wat ons niet aan stond' .
De hel brak los en iedereen was in rep en roer.

Akuma (donna Furia) die werd gebeld met de mededeling dat ze op de killbot van Steelpact stonden had hier het volgende over te zeggen:

Elclio: het was dus kiezen, schieten of geschoten worden. Een aantal members wilde graag wat actie en waren dus voor het plan om zelf maar te schieten. Misschien dat er dan ook einde kwam aan de overheersing van Steelpact. Half Bara was het wel zat dat Steelpact alle grote objecten beheerde en alle BF's maar niemand ondernam iets. Wel zeuren, niets doen. Toekijken, jammeren, maar niet doen, bereik je niets mee en lood moet vliegen. Toen we lucht kregen dat Donkeys ging schieten kwamen mensen dus ook bij ons vragen om mee te doen. Toen ik terug kwam ging het precies los.

Een andere familie die meeschoot (en midden in de war overgenomen werd door een nieuwe top 3 en gelijk stopte met schieten) was Darkness. Wat was hier aan de hand?

Muyo (don Darkness): Steelpact + aanhang kreeg war met Donkeys + aanhang. Dat waren van beide kanten wel 5 fam's tegen 5 fam's. Ik besloot om me er ff niet mee te bemoeien, want ik was geen sister van 1 van de steelpact-fam's. Ik was bloods met Tifosi, maar sinds de dood van Simple (aka Puyol) is Tifosi helemaal veranderd, dus ik besloot niet mee te schieten met Steelpact, het leek mij een vrij eerlijke war. De volgende dag kreeg ik dreigberichten dat ik de boel naaide (wat helemaal niet zo is). Betahaghi heeft toen familie opgericht zodat ie GF was en toen schoot ie mij. Toen ik rip ging wilde ik eerst heel Darkness/Lightness op steelpact afsturen, maar dat heb ik later geanuleerd. Iedereen schoot op iedereen, dus ik heb mn beste schutters uit de kast gehaald en ben families down gaan poffen. Disprezzo, Irmalioni en Fermanda heb ik down gehaald.

Donparra (top Fermanda): Wij waren neutraal totdat ineens Darkness knalde. Dus gingen we los tegen Darkness en Tifosi. En tja ik ben geknald door Anarchy. Ik heb altijd gezegd ik knal op niemand.
Ama: en toch geschoten, idee waarom?
Donparra: ja, omdat Julio en Puyol zoveel mogelijk fams down wilde. En ik denk dat ze dachten dat Fermanda wel easy zou zijn. Mijn fam ging los op hun en later op de rest van steel. Ze hebben zich denk ik vergist he.


Ook Tifosi schaarde zich natuurlijk achter Steelpact.

Puyol (top Tifosi) : Ik werd gebeld dat Salva down was gehaald door Donkeys en Furia, daarbij heb ik opdracht gegeven om de allliance niet in de steek te laten. Tifosi en haar members hebben die dag en nacht 10 Gf's de grond in geboord. Iedereen knalde zich leeg, maar wij stonden er voor de alliance zoals dat hoor. Muyo (don Darkness) ging rip omdat er bepaalde personen vonden dat ze de alliance in de steek lieten, daarom knalden we Somnium en Criminalos. Ze wilden allemaal dolgraag bij Steelpact horen, maar schieten deden ze niet als het nodig was. Toen heb ik met hem besloten een total war te beginnen. Hij had wat verzoekjes: Fermanda, Disprezzo en Imbroglioni en zodoende gingen die rip. Doel van total war was ook dat fams wakker zouden worden. Er zijn zoveel fams en er is alleen war als Steel schiet. Ik hoop dat mensen door krijgen dat het een maffia spel is. Wat je niet aan staat moet je paffen.

Destination, onderdeel van Steelpact, zei het volgende:

Marcske (top Destination): De hele dag waren er geruchten. ?s Avonds werd via een hoge member van ons bekend dat Furia/Donkeys killchan op Steel hadden. In de top channel van Steelpact waarschuwde ik dat niet alles onzin was, dat er wel degelijk een aanval kwam van Donkeys. Dit werd echter weggelachen door o.a. Johny. Met Slikkie ( don Cafetaria) gesproken, hij en onze dons op tijd safe. Vervolgens schoten er brugs van ons op Donkeys. Direct kwam o.a. Darkfader pm van het is mijn killbot, Avalon/Desti staan er niet op, als jullie niets doen, worden jullie ook niet geknald. We konden lezen dat er op onze don geprobeerd was, maar dat deze safe zat Smile Echter zodra er binnen Steelpact geroepen werd over Somnium, Fabrizia etc knallen, terwijl niet eens de aanvallers down waren, tja daar schoten we vanzelfsprekend niet op, bloods zijn voor ons bloods. En de verhalen dat Desti apart deed, we zeiden het enkel bij wars van Steelpact als we het er niet mee eens waren. Zelf was ik bezig met Theinferno killen vanwege persoonlijke dingen (zie zn rip-forum). Helaas waren er mensen die me dat niet gunden en me 8 min voor ik kon killen schoten. Dit is dan t allerlaatste van mij. Voor alle vrienden van 2.5 jaar Bara, t was fantastisch, voor die personen die rl en spel niet uiteen kunnen houden, kijk eens in de spiegel.

Hiermee zijn de grote lijnen van de war alvast wat uiteen gezet voor enige duidelijkheid. Binnenkort volgen er meer interviews van participerende families Smile
Inmiddels roken overigens bijna 20 nieuwe families hun kans en schieten ze als paddestoelen uit de grond. Donkeys en aanhang is weliswaar weggeknald, Steelpact is met de rip van Cafetaria en Tifosi verzwakt... of ze binnenkort weer even sterk zullen staan als eerst of dat er een nieuwe sterkere alliantie zal ontstaan zal de toekomst uitwijzen Smile

Voor commentaar --> #Ama

Families

Nieuwste Families
Geen families gevonden

Laatste dode families
Boefjes [29-03]
Rascals [27-03]
Sunnyvale [27-03]
Venkinto [27-03]
Guardians [26-03]

Online Gebruikers

+Smitzer00:53:38
Esromeron 01:23:40
Chripz 02:11:56
jerdy 02:31:28
Redlabel 03:23:36
@Critycal03:46:50
snakerider 03:55:06
kwabbel 06:40:06
themoon 09:58:14
Pluisjee 10:17:29

Gasten online: 4
Totaal aantal leden: 2,078
Nieuwste lid: Instinct

Partners