Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

Blackdahlia
21-05-2018 19:06
helemaal niets

Giudice
19-04-2018 07:50
Donrema, leuk weer eens iets van je te lezen.

TaylorSwift
17-04-2018 00:48
zin in ket

Member avatar
Esromeron
13-04-2018 17:09
All your base are belong to us. Hahaha.

BlackNL
08-03-2018 22:45
CHAOS Shock #Hijack #Eindbazen

Member avatar
Arjinski
08-03-2018 10:43
@CollyStrimOfficia
l #volgen #op #twitter

Ledenenquête

Bevalt v5 een beetje?

Ja
Ja
53% [41 stemmen]

Nee
Nee
47% [36 stemmen]

Stemmen: 77
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 31/12/16 13:33

Enquête-archief

Corleone vs. Paranoia

november 25 2006 Wars archief Yopi
Wars archief
Hier volgt een uniek exclusief interview met een van Bara's meest gevreesde oldschool spelers (#1 van het spel, ondanks 196 kills) die gisteren voor heel wat opschudding zorgde door Paranoia, toch wel een van de sterke families van het moment te schieten. Een speler die nog stamt uit versie 1.0 waar hij toendertijd ook al naar eigen zeggen proud Corleone was met de voor de langere spelers oude alliance Fumatore, Lucchese en Corleone.

Waarom is dit interview uniek? Dit is waarschijnlijk het eerste interview die gepubliceerd wordt met een don die tijdens het interview beschoten wordt en hierdoor tijdelijk zijn intrek heeft genomen in een knusse, luxe penthouse, om al die detectives te ontlopen en een rustig interview, onder het genot van een lekkere kop thee, koekjes en kamermuziek door te brengen.

Ama: Hey Capohades heb je even tijd voor een interview?
Capohades (aka Anoniem, don Corleone): Lig een beetje onder vuur atm hahah.
Ama: Had al zo een idee ja Pfft

enkele minuten later...

Capohades: Zo nu wel ff Smile
Ama: Ok vertel, wie, wat, waar. Ik hoorde dat het allemaal bij jou begon?
Capohades: De familie Endless werd geschoten, maar die hadden een roulette in LV te leen van ons. Paranoia had die tijdens de war gepakt en na verschillende pogingen om hem op een correcte manier terug te halen kreeg ik steeds geen antwoord van ze en op mirc kreeg ik een grote bek. Na 24 uur genegeerd te worden was ik het spuugzat en heb toen maar detecs in gezet op hun don. Toen ik de don gekillt had en de successor don was hebben Thanx en Bea meegeschoten en was de familie weg. Toen brak de pleuris uit en ging iedereen van Paranoia om mij want ik was de schuldige, maar ik bleef overeind staan en bleef zelfs killen zowel met knallen als in backfire heb ik 2 brug neergehaald. Na alle dreigingen van me afgeschoten te hebben draaide ik een beetje door en killde Agnes ook een first lady omdat ik begrepen had dat haar fam ook op ons knalde. Dat was een foutje, maar zij is wel dood dus door mij. Ter compensatie heb ik die familie de roulette in Chicago gegeven omdat ze in het Corleone channel kwamen vragen of ik wilde stoppen met knallen. Ik had de successor ook al gevonden namelijk. Helaas zijn er flinke wat slachtoffers gevallen aan onze kant omdat ik me niet meer liet negeren. Toen ik eenmaal hun don gekillt had wilden ze wel snel de roulette teruggeven maar toen was het te laat. Ik heb mijn bloods er niet bij geroepen omdat ik war had met Paranoia en niet met de Chi-alliance.


Corleone heeft hiermee in ieder geval hun familiecitaat "Don't fuck with Corleone" eer aan gedaan. De andere zijde staat echter ook niet stil en ondanks dat ze rip zijn gaat het vuren nog steeds door.

o4B (mede-founder Paranoia): Endless schoot op Fermanda. Er zitten veel vrienden van ons in Fermanda. Zij schoten met hun alliantie toen Endless het niet kon winnen van Fermanda. Allemaal laffe kills. Toen schoten wij lekker Endless weg. En dus zo ook hun roullie. Toen kwam Corleone zo van die roullie hebben ze geleend van ons blabla. Met andere woorden, claimbullshit.

Geneo: Het begon allemaal woensdag avond toen Fermanda werd geknald. Fermanda hebben wij veel vrienden in zitten, wij schoten Endless verder af en pakte de roullete. Op donderdagavond kwam ik online en probeerde beetje orde te scheppen, aangezien Corleone de roullete had 'uitgeleend' kwamen ze 'm terug vragen. Ik in alle redelijkheid had beloofd vrijdag avond er serieus over te praten, aangezien ik en veel andere offline moesten. Ondertussen op donderdag avond is met name Anoniem (don Corleone) op ons los gegaan. Paranoia zou Paranoia niet zijn als we niet ook zouden leegschieten op ze. Helaas ging dit echter niet volledig volgens plan aangezien Anoniem maar bleef leven. Toen vroeg ik Autumn om mee te knallen. Ik zou eigen fam starten en Anoniem en Thanx poefen. Helaas faalde ik maar daarentegen slaagde Autumn wel in de kill op de don van Luchesse. Vooral met dit soort kleine wartjes zie je maar weer wie 100 % realg is en wie niet, sommige mensen zullen je als je staat alles mee vallen waarvan je 't nooit verwacht had, maar sommige zullen je ook hard laten vallen omdat ze accounts belangrijker vinden dan vrienden.
o4B: Het kaf is in ieder geval weer van het koren gescheiden.


Hiermee wordt deze war afgesloten met het bekende gezegde die je op Bara vaker ziet, namelijk dat je je ECHTE vrienden pas leert kennen tijdens en vooral ook NA een war Smile

Dat was het weer voor vandaag, voor commentaar of interessante toevoegingen val vooral een @ lastig in #Ama als ik er niet ben.

Greets

Ama

Gezocht 2nd Warreporter

november 24 2006 Nieuws archief
Nieuws archief
Hej all,

Wij zijn op zoek naar iemand die Ama kan vervangen/backuppen als zij er niet is.
We zullen alle reacties die we binnen krijgen zorgvuldig bekijken en bekritiseren.
Ama zal hier ongetwijfeld ook haar aandeel in hebben met het uitkiezen van een backup.
Mail je solicitatie naar: goty@daezer.com

Er zijn geen eisen wat betreft leeftijd etc. Denk erom dat deze solicitatie is voor Edo-nieuws en niet voor The Daily Crimes!

Succes

Endless, Corleone, Octopussy vs. Fermanda

november 24 2006 Wars archief
Wars archief
Endless, Corleone, Octopussy vs. Fermanda

De Schadevergoeding:Er zijn verschillende redenen waardoor een familie rip kan gaan. Een van de vaakst gehoorde constructies is toch wel de hoge-rang-schadevergoeding (HRS). Dit was ook het geval in de war tussen Fermanda en Endless & friends.

Dennis (aka Masters): don Endless: Gisteren ging een member van ons retired (Dmxmartijn) en knalde de donna van Fermanda (Blackbetty). Dmxmartijn was uit de familie gegaan en joinde Fermanda. Nadat hij zijn vriendenlijst opgeschoond had kregen ze hem door bij Fermanda. Macaca was toen zo dom om hem weer te inviten dus hij knalde vanuit Endless en dat zagen zij dus ook. Ik was vandaag hele dag weg maar hoorde wel dat ze 50 mil. eisden waar wij geen gehoor aan gaven en waarop zij besloten te knallen.
Ama: wie heeft er met jullie meegeschoten?
Dennis: Corleone en Octupussy schoten met ons mee.

De top van Fermanda, de familie die geknald werd en de fam tegen de overmacht niet overleefde, zag dit duidelijk via een ander perspectief.

Alliance (top Fermanda): Wij hadden een brug in recruit die uit Endless kwam. Hij zei, fam heeft gerotzooi binnen en heeft kick gevraagd en wou graag bij ons joinen. Na wat rond informeren en doen toch maar aangenomen. Hij zit dus in de fam en gaat off van irc en haalt zn profiel en vriendenlijst leeg. Dus ik besloot samen met onze sotto hem toch maar te kicken. Hij zat meteen weer in Endless. Even later wordt onze Donna geknald door hem vanuit Endless. Dus hij krijgt direct kick van Endless. Vervolgens knalt Fugitive van ons de killer van Blackbetty. Heel leuk, Donna weg en 60k. Dus wij wilden graag wel vergoeding zien. We kwamen hun public channel binnen en toevallig staat de killer van Blackbetty met @ daar terwijl een andere van top staat te gillen dat ie eerder moest schieten. Ja, toen waren de poppetjes aan het dansen.
Ama: en toen besloten jullie gelijk te knallen?
Guarddog (top Fermanda): nee, we moesten meer zekerheid hebben. Toeval is 1 ding, zeker zijn een tweede. Fermanda knalt niet zomaar op toeval. We verzamelden wel voor de zekerheid schutters, maar was niet nodig op dat moment zo bleek. We besloten de volgende dag vergoeding te gaan eisen. Ons was duidelijk toen voor 100% dat Endless deed of hun neus bloedde dus ja schadevergoeding vragen (50 mil) maar geen antwoord, dus dan idd maar die neus laten bloeden. We laten onze donna niet zomaar ongestraft knallen door iemand.
Hun reactie was: rustig aan, daarna bleef het stil, te lang stil, dus werd het knallen. Wij zoeken en wachten tot het grootste deel was gevonden van de highranks en neerkloppen. Toen we gingen knallen leek het alsof Endless niets vermoedde, vraag me daarom af waarom al die andere fams meeknalden ( Emporio, Endless, Corleone, Fumatore, Mussomeli, Octopussy)
De nog levende Fermanda's besloten dan ook maar wat op Musso te knallen. Iedereen heeft tot de laatste kogel meegeschoten.


Inmiddels is ook Endless een keer neer gegaan maar weer back on their feet Smile Bovendien is op dit moment (om actueel te blijven enzo) een war gaande tussen Paranoia en vermoedelijk Corleone. Reden etc, is nog onbekend, een gedetailleerder onderzoek over deze war zal hier verschijnen na afloop.

Typfouten voorbehouden: Voor vragen en of commentaar van betreffende fams die hun verhaal kwijt willen zie #Ama.

Rust in vrede Tijs

november 23 2006 Leden
Leden
Lieve Vrienden,

Sommige van jullie hebben al iets mee gekregen..
en om duidelijkheid te scheppen zal ik jullie uitleggen wat er aan de hand is..

Vannacht is Tijs die jullie kennen als Pooh, overleden in zijn slaap. Na een hele nacht wachten is gebleken dat hij overleden is aan een hartkwaal
en er gelukkig niets van heeft gemerkt

ik Scarifa ben zijn rl zwager en weet dat hij heel erg veel vrienden had hier op omerta
en daar erg blij mee was zijn vrienden waren hem dierbaar.
Namens hem wil ik jullie heel erg bedanken voor die mooie tijd die jullie hem gavenTijs is 25 jaar geworden

het profiel van tijs zal rip gaan zodat we het rip forum kunnen tekenen.
laat iets moois voor hem achter hij verdient het

gr dennie (scarifa) en mocht er iets zijn ben ik te vinden in #scarifa
Toon je medeleven aan familie en vrienden teken Pooh zijn ripforum
Server 1
Server 2
Server 3

Hotmail problemen

november 22 2006 Bugs Yopi
Bugs
Laatste nieuws op Omerta:

------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben een geschil met Hotmail.

Ongetwijfeld hebben jullie gemerkt dat er problemen zijn met Hotmail op dit moment. Normaal gesproken verloopt de samenwerking prima, ze hebben ons zelfs verteld ooit hoe om te gaan met onze mailings.

Maar er is iets misgegaan en treurig genoeg blokkeren ze onze emails. We proberen met ze te praten, maar Hotmail is een groot en gecompliceerd gebeuren, het kan dus helaas nog wel even duren voordat we weer dezelfde overeenkomst hebben welke een tijd geleden overeengekomen is.

In de tussentijd:
Een ieder die zich registreert of geregistreerd heeft met Hotmail en nog niet heeft kunnen inloggen of nog geen password heeft gekregen:

We wijzigen het emailadres van spelers met dit probleem.

Vertel je vrienden die dit probleem ondervinden dat dit het probleem is en dat ze het beste contact met ons kunnen opnemen op IRC, zodat we ze daar verder kunnen helpen.

Omerta

Update:
Spread the word. Het geschil is uit de wereld. En we kunnen weer gewoon mailen met hotmail accounts.

Families

Nieuwste Families
Geen families gevonden

Laatste dode families
Scalune [26-07]
Heroes [25-07]
Berlin [25-07]
Oeps [23-07]
Girorosa [23-07]

Online Gebruikers

steefx 20:02:23
Annieck 5 dagen
Blackdahlia 6 dagen
Hafc 1 week
MrYep 1 week
@Critycal 1 week
Mommy 1 week
DearMother 1 week
Saku 1 week
thelimit 2 weken

Gasten online: 1
Totaal aantal leden: 2,113
Nieuwste lid: Mayseve

Partners