Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

-->> Klik hier
Om aan te melden.


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

TaylorSwift
16-01-2019 13:51
pep snuiven

Member avatar
Arjinski
15-01-2019 20:43
Gr aan dirk

Fair
08-01-2019 11:59
E MIKE WAAROM GEEN GR AAN MIJ

badeend
26-12-2018 15:07
Noisy kan lekker zuigen . op een chocolade piel. Pfft

wesleysld
25-12-2018 17:55
@Crit waar kan ik me inschrijven?

Noisy
16-12-2018 20:05
@Critycal Op nl?

Ledenenquête

Bevalt v5 een beetje?

Ja
Ja
50% [41 stemmen]

Nee
Nee
50% [41 stemmen]

Stemmen: 82
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 31/12/16 13:33

Enquête-archief

Assepoester en alle lijken op de straten...

april 12 2017 Wars Mayseve
Afgelopen week is het weer aardig onrustig geweest in de straten van Barafranca. Na een aantal gevechten welke geïnitieerd waren door vroege vogels op 26 Maart en 1 April, is het niet meer stil te krijgen.

Afgelopen week is het weer aardig onrustig geweest in de straten van Barafranca. Na een aantal gevechten welke geïnitieerd waren door vroege vogels op 26 Maart en 1 April, is het niet meer stil te krijgen. Tijdens de vroegere wars deze versie zijn er veel slachtoffers gevallen bij veel families. Waar de ene familie weer druk bezig waren met de rebirths, hebben de andere de tommy's meegenomen in hun graf.

Ook de afgelopen dagen hebben de gangsters niet stil gezeten. Nadat de kogels weer gepoetst en gegraveerd waren hebben ook deze zich weer een weg weten te vinden naar de targets. Hieronder een overzicht van de gebeurtenissen de afgelopen dagen.

02-04-2017:
Nadat er een op 01-04 de aanval was geopend op Siberia/Ponies, waarbij overigens weer een aantal key-spelers het graf in zijn gejaagd, worden de laatste bullets nog afgevuurd op de attackers. Na een dag zoeken hebben de detectives in de avonduren nog een aantal spelers weten te vinden waardoor de Don van Ponies en een aantal leden van Perpetua en Belaggio nog eens haarfijn wordt uitgelegd waar hun graf te vinden is.
Diezelfde avond gooit Nomads nog wat losse flodders naar Shadows welke kant noch wal raken.03-04-2017:
Shadows is boos! En wel op Nomads. De losse flodders zijn in het verkeerde keelgat geschoten waardoor er besloten wordt om alle trossen los te gooien. Shadows besluit achter de Don van Nomads aan te gaan waardoor er gedurende de dag een spoor van kogels te vinden zijn. De aanval is niet succesvol.

Diezelfde avond besluiten Siberia/Ponies en Nomads om het vuur te openen op Perpetua en Shadows, de verdedigende families kunnen de kogelregen niet aan waardoor ook zij genoodzaakt zijn om voortaan te slapen tussen de vissen.06-04-2017:
Civilization wordt aangevallen, door wie is mij niet helemaal bekend. Ze overleven de aanval maar hebben wel zware verliezen geleden.07-04-2017:
Het mag natuurlijk niet te lang stil blijven, na een avondje rust is het duidelijk; Siberia/Ponies is Veritas niet vergeten. Alle resterende leden worden opgeruimd. Veritas is down.
Ook Shameless heeft besloten om de detectives weer te voorzien van een jaarsalaris en huurt ze in om Bellagio te zoeken. Bellagio houdt het niet lang vol, na 4 doden is ook deze familie verleden tijd.08-04-2017:
Siberia/Ponies, Shameless en Guardians besluiten dat de laatste minuten ook zijn aangebroken voor Donkeys. Alhoewel zij in een eerdere war de handdoek in de ring hebben gegooid worden ze klaarblijkelijk nog gezien als een dreiging. Donkeys heeft een aantal safehouses paraat staan waadoor zij het weten te rekken tot middenacht. Ook zij leggen het loodje, Donkeys is down.09-04-2017:
Fortress, Sanotori, Silentium en Sunnyvale hebben de zij-lijn gelaten voor wat het is en betreden het speelveld. De attackers pakken het anders aan en vuren al het lood richting Shameless. Er vallen veel gewonden en doden bij de verdedigende kant, al ziet ook de aanvallende partij veel lijken vallen door backfire.
Ondertussen worden de Bloods opgeroepen: Siberia/Ponies. Ook zij roepen op hun beurt de hulp in van Nomads en Guardians waardoor er een counter wordt opgezet. De focus ligt hierbij op Fortress.

Tijdens het schieten vallen er ineens opmerkelijk veel gewonden bij Sanotori en Sunnyvale. Hoogstwaarschijnlijk is er ruzie uitgebroken waardoor het lood niet meer op de verdedigende partij geschoten word, maar op elkaar. Sunnyvale trekt aan het kortste lontje en gaat down.

Gedurende de nacht is de counter nog steeds gaande. Fortress overleeft het niet waardoor ook zij niet meer met ons zijn.


10-04-2017:
In de ochtenduren besluit Guardians dat de versie wel lang genoeg heeft geduurd voor Civilization. Er vallen een aantal doden bij de verdedigende partij waarna zij het voor gezien houden. Civilization is down.

Gedurende de hele dag vallen er langzaam maar zeker steeds meer doden bij Silentium. Het lijkt erop dat er wat assassins rondlopen door de straten, het gaat langzaam...... heel langzaam... Is het een familie die hierachter zit? Zijn het solo-acties? Wellicht wat overgebleven resten van Sunnyvale? Ik weet het niet..

In de avond is het weer raak.. Guardians heet de nieuwkomers in Balti geen warm welkom, maar verrast ze liever met een koud bad. Domination wordt aangevallen en gaat down nadat er 3 leden tegelijkertijd worden gedood.

Ook Nomads heeft het op de heupen gekregen en opent het vuur op Pazzi welke grotendeels bestaat uit resterende leden van Civilization. Er vallen teveel doden bij Pazzi, en gaan dan ook down.


11-04-2017:
Ook vandaag blijven er langzaam maar zeker doden vallen bij Silentium. Het is als een sluipmoordenaar die langzaam maar zeker 1 voor 1 zijn targets pakt. Ook Silentium lijkt er maar niet achter te komen wat er aan de hand is. Er worden zover ik weet geen counterattacks opgezet. In de middag is het dan ook gedaan.. Silentium is no more.

Omdat de report een aantal weken later is gemaakt dan de daadwerkelijke wars kan het zijn dat het enigszins onnauwkeurig is. Indien je verbeteringen wilt aanbrengen, neem gerust contact met me op via IRC.

Mayseve.
#edo-nieuwsReacties

Critycal | Critycal is Offline| #1 | Posted op 13-04-2017 10:08:51
Critycal

Keurig report!
Umbrella | Umbrella is Offline| #2 | Posted op 13-04-2017 19:30:40
Umbrella

Niet gek voor een eerste keer.
Maar volgensmij ontbreken er nog wat namen.
Die noobs van Relax bijvoorbeeld..

Zo wordt ik nooit bekend..:w

Reactie plaatsen

Het plaatsen van reacties is uitgeschakeld.

Waardering

Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.

Families

Nieuwste Families
Geen families gevonden

Laatste dode families
Scalune [26-07]
Heroes [25-07]
Berlin [25-07]
Oeps [23-07]
Girorosa [23-07]

Online Gebruikers

TaylorSwift 15:31:21
+Arjinski 1 dag
badeend 1 dag
Esromeron 5 dagen
Fair 6 dagen
baltor 1 week
Triax 2 weken
Gallucio 2 weken
dronke 2 weken
wesleysld 3 weken

Gasten online: 6
Totaal aantal leden: 2,133
Nieuwste lid: Mocr0y

Partners